Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Αισχρή η επιλεκτική ευαισθησία για τα μέτρα του κορονοϊού – Στηρίξτε τους Έλληνες!

Ακολουθεί η τοποθέτηση της Δημοτικού Συμβούλου Αθηναίων Ουρ. Μιχαλολιάκου, στο σημερινό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων:

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών, η Συναγωνίστρια και Δημοτική Σύμβουλος Ουρανία Μιχαλολιάκου έλαβε τον λόγο και εξέθεσε τις επιλεκτικές ευαισθησίες των υπευθύνων του Δήμου. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως το Δημοτικό Συμβούλιο και οι παρατάξεις τηρούν δύο μέτρα και δύο σταθμά με την επιλεκτική επίκληση στην πανδημία και στα μέτρα προστασίας.

Όλο το πολιτικό σύστημα απειλεί και εκφοβίζει τους Έλληνες πολίτες με πρόστιμα και κλείσιμο των εκκλησιών, απαγόρευση μετακίνησης και κατάργηση των παρελάσεων, την ίδια στιγμή που εγκάρδια δέχτηκαν το λαϊκό δικαστήριο της 7ης Οκτωβρίου έξω από το Εφετείο και εκδίδουν ψηφίσματα και δηλώσεις διαμαρτυρίας για την 17 Νοέμβρη τονίζοντας την ανάγκη εορτασμού της συγκεκριμένης ημέρας παρά τις οποίες υγειονομικές συνθήκες, για την «δημοκρατική» εξύψωση της Ελλάδας του 2020.

Στην συνέχεια ανέφερε και την άλλη πλευρά του νομίσματος, κατά την οποία όλοι αυτοί οι δεινοί πολιτικοί του κράτους καταγγέλλουν ως ανεγκέφαλους τους Έλληνες που κατά τους ίδιους «συναθροίζονται» , πηγαίνοντας βέβαια στις δουλειές τους και στις υποχρεώσεις τους, αλλά φυσικά δεν χαρακτήρισαν με τον ίδιο τρόπο όλους αυτούς που ζητούσαν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής στριμωγμένοι στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Επίσης, έκανε ειδική μνεία για την άγρια καταστολή των αστυνομικών δυνάμεων του Μητσοτακη στο Κοιμητήριο(!!!) του Νέου Ηρακλείου με πρόσχημα την πανδημία, εκεί όπου Έλληνες Πατριώτες συνέρρευσαν τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας στο μνημόσυνο του Γιώργου Φουντούλη για να τιμήσουν την Μνήμη του.

Τέτοια αναίτια καταστολή η οποία χτυπάει μεταξύ άλλων και την Ορθόδοξη Πίστη μας, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από καμία πράξη νομοθετικού περιεχομένου, από καμία κοινή υπουργική απόφαση αλλά και από κανένα υγιή και αντικειμενικό ανθρώπινο νου που σέβεται την Μνήμη ενός Νεκρού.

Η Συναγωνίστρια έκλεισε την τοποθέτηση της αναδεικνύοντας αυτό που βιώνει ολόκληρος ο ελληνικός λαός, ότι δηλαδή ο οικονομικός αντίκτυπος που βιώνουμε όλοι από τα μέτρα της καραντίνας είναι πραγματικά δυσβάστακτος και γι αυτόν τον λόγο θα πρέπει η κεντρική εξουσία αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση να φροντίσει να απαλλάξει τους Έλληνες όσο το δυνατόν περισσότερο από περιττές επιβαρύνσεις, διότι δυστυχώς οι Έλληνες είναι η πληθυσμιακή ομάδα η οποία πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλον στην χώρα μας. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα σταθούμε όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν στο πλευρό τους με κάθε τρόπο!

Exit mobile version