Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απελπιστική η κατάσταση στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” στην Θεσσαλονίκη

Μια δραματική κατάσταση, σαν σκηνικό πολέμου, περιγράφει ο διευθυντής των ΜΕΘ του Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, στην συνέντευξή του στον σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 : «Έχουμε κόσμο στις αίθουσες ανάνηψης, γιατί έχουν γεμίσει οι ΜΕΘ», τονίζει! Ο διευθυντής έκανε λόγο και για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ιατρών και νοσηλευτών φτάνοντας στα όρια κατάρρευσης, σημειώνοντας πως στα νοσοκομεία της πόλης συρρέουν κάθε ώρα ασθενείς με επιπλοκές από τον covid-19.

Προσέθεσε δε, πως έχουν σταματήσει τα υπόλοιπα χειρουργεία διότι οι αίθουσες άλλων μονάδων χρησιμοποιούνται σαν ΜΕΘ για τους ασθενείς που νοσούν από τον κορωνοϊό, ενώ έκανε λόγο και για την ανάγκη προσλήψεως εκπαιδευμένων επαγγελματιών υγείας και διεξαγωγής περισσότερων τεστ, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία πως παρόμοιες καταστάσεις πιθανόν να εκτυλιχθούν και στην Αττική.

Παρά το ετοιμόρροπο σύστημα υγείας (με απόλυτη ευθύνη των μνημονιακών κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) που καθίσταται φανερό ότι μετά βίας κρατιέται όρθιο, οι παλιάτσοι της κυβέρνησης των “εθνικοφρόνων” διαβεβαιώνουν καθημερινά από το βήμα των φιλοκυβερνητικών κρατικοδίαιτων ΜΜΕ πως “όλα πάνε καλά”, βαφτίζοντας ως “αύξηση ΜΕΘ” την χρησιμοποίηση ΜΕΘ από άλλες ιατρικές μονάδες ως μονάδες αντιμετώπισης covid, τις οποίες στερούνται ασθενείς που αντιμετωπίζουν άλλα σημαντικά προβλήματα υγείας!

Και όμως, κοντά στους δυόμιση εκατομμύρια πολιτών εμπιστεύτηκαν και χάρισαν την αυτοδυναμία στην κλίκα των “αρίστων” η οποία εμπαίζει τον ελληνικό λαό δίχως αιδώ ακόμα!

Exit mobile version