Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση φέρνει νέους κανόνες για να προστατέψει την LGBTQ κοινότητα εν μέσω “ανησυχητικών τάσεων”

Οι προτάσεις νόμου ακολουθούν την δημιουργία “ελεύθερων κοινοτήτων ΛΟΑΤΚΙ” στην Πολωνία και την πρόταση απαγόρευσης υιοθέτησης τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια στην Ουγγαρία.

Σε συνέχεια της σύγκρουσης της χούντας Βρυξελλών με τις δυνάμεις της αντίστασης (Πολωνία, Ουγγαρία), η επίτροπος της κομισιόν Βέρα Ζουρόβα ανακοίνωσε την επέκταση της λίστας περιπτώσεων που υπάγονται στην λίστα των “εγκλημάτων μίσους”, στα πλαίσια της πενταετούς στρατηγικής της Ε.Ε. για την καταπολέμηση της “ομοφοβίας”.

Αφορμή για αυτές τις δρομολογήσεις στάθηκαν οι πρόσφατες νομοθετήσεις περί της καθιέρωσης των γονέων ως 2 ξεχωριστά φύλα (άντρας-πατέρας, γυναίκα-μητέρα), δηλώσεις ενός Πολωνού αξιωματούχου που αποκάλεσε την “ΛΟΑΤΚΙ ιδεολογία” ως πιο καταστροφική πλύση εγκεφάλου από την κομμουνιστική, αλλά και οι επικείμενες απαγορεύσεις σε ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά στην Ουγγαρία!

Στο τραπέζι τίθεται λοιπόν η επιβολή οικονομικών κυρώσεων στις “ανυπάκουες” στην ατζέντα των νεοταξιτών χώρες του Βίζενγκραντ, σχετικά με τον δικαιωματισμό και την προώθηση των κοινωνιοδιαλυτικών σχεδιασμών που πολεμούν την χριστιανική πίστη και την δομή της παραδοσιακής οικογένειας, ατζέντα την οποία ενστερνίζεται στο ακέραιο και με περίσση περηφάνεια η προδοτική κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Η επίτροπος ανέφερε συγκεκριμένα πως οι Βρυξέλλες θα επαγρυπνούν ώστε πλέον τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μην πηγαίνουν σε κράτη-μέλη που “αποτυγχάνουν να σεβαστούν την ισότητα των πολιτών”.

Αυτή είναι η “ευρωπαϊκή ολοκλήρωση” για την οποία καμαρώνουν οι “εθνικόφρονες” της ξενόδουλης Νέας Δημοκρατίας!

Μονόδρομο αποτελεί η αποδέσμευση της πατρίδος μας από τα τυραννικά δεσμά αυτά, με οδηγό το μοναδικό εθνικιστικό και αντικαπιταλιστικό κίνημα στην χώρα μας, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Exit mobile version