Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαν σήμερα τον Δεκέμβριο του 2012, οι χειροκροτητές της επίορκης Λεπενιώτη, έκαναν ανάληψη ευθύνης με απειλές: «Όχι εκτός νόμου, αλλά εκτός ζωής η Χρυσή Αυγή»

235264

Σαν σήμερα τον Δεκέμβριο του 2012 βομβιστική επίθεση στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στον Ασπρόπυργο από τους σημερινούς χειροκροτητές της αριστερίστριας επίορκης Λεπενιώτη!

«Επιτιθέμαστε στους φασίστες με κάθε μέσο – με ξύλο, με μαχαίρια, με κατσαβίδια, με φωτιά, με εκρήξεις, με σφαίρες. Χαρτογραφούμε τους χρυσαυγίτες τους στήνουμε ενέδρες, τους τσακίζουμε στο ξύλο. Καλύτερα να ξαπλώσουμε κάποιους από αυτούς τώρα, πριν πιστέψουν ότι μπορούν να σηκώσουν κεφάλι».

Με ευθείες απειλές προς μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά και προς απλούς πολίτες, ανελήφθη η ευθύνη για την βομβιστική επίθεση του παρακράτους στα γραφεία μας στον Ασπρόπυργο. Οι χρήσιμοι ηλίθιοι που ανέλαβαν την ευθύνη για την μετουσίωση των απειλών των διεφθαρμένων πολιτικών σε πράξεις, είναι κάποια οργάνωση με το όνομα «Αντιφασιστικό Μέτωπο – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία».

Στο κείμενο της ανάληψης ευθύνης τονίζεται ευθέως ότι στόχος τους είναι η δολοφονία. Χρησιμοποιούν μάλιστα την φράση: «Το ζήτημα για εμάς δεν είναι να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, αλλά εκτός ζωής», ενώ στοχοποιούν και απλούς πολίτες λέγοντας πως όποιος «ανέχεται να συστεγάζεται με τους φασίστες μεταφέρει τα προβλήματα στην πόρτα του».

Όλα αυτά βέβαια με την απόλυτη ανοχή και συνενοχή του καθεστώτος και μέσα σε πλαίσιο πλήρους ατιμωρησίας. Η παρακρατική τους ιστοσελίδα (indymedia) παραμένει στο απυρόβλητο. Οι ίδιοι, αν και πασίγνωστοι, δεν ενοχλούνται από κανέναν, καθώς αποτελούν στην ουσία  τον ένοπλο βραχίονα του καθεστώτος.

Προτίθεται, άραγε, ένας εισαγγελέας να διατάξει άρση του ηλεκτρονικού απορρήτου για να διαπιστωθεί ποιος ανάρτησε την ανάληψη της ευθύνης για την βομβιστική αυτή ενέργεια στην γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα “athens.indymedia.org”; Προτίθεται ο υπουργός ΠΡΟΠΟ να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προφυλάξει όλους τους πολίτες που απειλούνται από την αριστερή τρομοκρατία;

Exit mobile version