Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκαλύπτουμε τους πραγματικούς εγκληματίες αυτού του τόπου: Η κόκκινη τρομοκρατία μέρος Α’

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΙ… ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΟΡΚΗΣ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ…

ΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΖΟΥΝ ΑΙΜΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ  ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Επειδή πολλοί κατήγοροί μας δεν έχουν τι να πουν και πως να αντιμετωπίσουν την ραγδαία άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πολλές φορές κάνουν αναφορές εντελώς άστοχες όπως π.χ. για κάτι φανταστικά συνήθως περιουσιακά στοιχεία, που στο τέλος-τέλος προϋπήρχαν πολλά από αυτά και δεν είναι προϊόντα ή αποτέλεσμα της βουλευτικής θητείας των βουλευτών της και φυσικά τα μεγέθη που επιθυμούν να κάνουν σύγκριση έναντι των σκανδάλων της μεταπολιτευτικής ζωής του τόπου είναι αμελητέα!

Ας έλθουμε όμως στην κατ’ εξοχήν κατηγορία που μας αποδίδουν οι εχθροί μας, ότι δηλαδή είμαστε βίαιοι, “εγκληματίες”, “δολοφόνοι” και άλλα φαιδρά και ανυπόστατα. Δράττοντας, λοιπόν, την ευκαιρία καλά είναι να κάνουμε μία αναδρομή στα χρόνια της μεταπολιτεύσεως και να θυμηθούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες και να αποτίσουμε έναν ελάχιστο φόρο τιμής στους πεσόντες της κόκκινης τρομοκρατίας. Επειδή όμως ένα άρθρο δεν είναι αρκετό για να αναφερθεί σε όλα τα θύματα των αριστερών, θα αρκεστούμε σε μερικά μονάχα τρανταχτά παραδείγματα, που και επειδή και αυτά είναι πάμπολλα θα τα ολοκληρώσουμε σε δυο τρεις συνέχειες.

Τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια ληστείας από μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης (24-12-1984)

Ο Αστυφύλακας Χρήστος Μάτης γεννήθηκε το 1956 στο Θεσπρωτικό Πρεβέζης και υπηρετούσε στην Ασφάλεια Αθηνών.

Στις 24 Δεκεμβρίου 1984 εκτελούσε υπηρεσία φρουρού σε τράπεζα στα Άνω Πατήσια. Τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ένας από τους τέσσερις ληστές που εισέβαλλαν στην τράπεζα τον πυροβόλησε εξ’ επαφής.

Όπως προέκυψε αργότερα, οι ληστές ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» και το πιστόλι του Αστυφύλακα Χρήστου Μάτη βρέθηκε στο σάκο του τραυματισμένου από την ενεργοποίηση βόμβας μέλους της οργάνωσης, τον Ιούνιο του 2002 στο λιμάνι του Πειραιά.

Τραυματίστηκε θανάσιμα σε ένοπλη συμπλοκή (15-5-1985)

Ο Αρχιφύλακας Βασίλειος Μπούρας γεννήθηκε το 1951 στην Ηλεία και το 1985 υπηρετούσε ως Αστυφύλακας στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Στις 15 Μαΐου 1985 επιτηρούσε μια κλεμμένη μοτοσυκλέτα στην περιοχή του Γκύζη, μαζί με τον Αστυφύλακα Γεώργιο Γεωργίου και τον Αρχιφύλακα Γεώργιο Δουγένη.

Όταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Αντικρατική Πάλη» επιχείρησαν να παραλάβουν την μοτοσυκλέτα, ακολούθησε ένοπλη συμπλοκή, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 34χρονου Αστυφύλακα.

Την ίδια τύχη είχε και ο Γεώργιος Γεωργίου όταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Αντικρατική Πάλη» επιχείρησαν να παραλάβουν την μοτοσυκλέτα, ακολούθησε ένοπλη συμπλοκή, που είχε ως αποτέλεσμα τονβαρύ τραυματισμό του 28χρονου Αστυφύλακα, που τελικά απεβίωσε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν στις 26 Μαΐου 1985. Από την τρομοκρατική οργάνωση «Αντικρατική Πάλη» δεν γλίτωσε ούτε ο 41χρονος  Δουγένης Γεώργιος Ανθυπαστυνόμος, που μετά από την ένοπλη συμπλοκή και τον βαρύ τραυματισμό του, τελικά απεβίωσε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν στις 27 Μαΐου 1985.

Συνεχίζουμε: Τραυματίστηκε θανάσιμα σε υπηρεσιακό λεωφορείο από έκρηξη βόμβας (26-11-1985)

Ο Αρχιφύλακας Νικόλαος Γεωργακόπουλος γεννήθηκε το 1961 στην Ηλεία και το 1985 υπηρετούσε ως Αστυφύλακας στις Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Στις 26 Νοεμβρίου 1985 επέβαινε μαζί με άλλους Αστυνομικούς σε υπηρεσιακό λεωφορείο, που διερχόταν από την Καισαριανή. Μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» πυροδότησαν παγιδευμένο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλών Ι.Χ. σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου Αστυφύλακα.

Ο Αστυφύλακας Ιωάννης Βάρης γεννήθηκε το 1965 στα Αραχωβίτικα Αχαΐας και το 1991 υπηρετούσε ως Αστυφύλακας στην Ελληνική Αστυνομία.

Στις 2 Νοεμβρίου 1991 επέβαινε σε σταθμευμένο επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη (Εξάρχεια) υπηρεσιακό λεωφορείο, μαζί με άλλους Αστυνομικούς. “Άγνωστοι” δράστες εκτόξευσαν εναντίον τους αντιαρματικό βλήμα (ρουκέτα), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 26χρονου Αστυφύλακα.

Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε με προκήρυξη η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη».

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο θάνατός του οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια.

Τραυματίστηκε θανάσιμα από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού (19-09-1994)

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Απόστολος Βέλλιος γεννήθηκε το 1954 στον Διπλάτανο Τριχωνίδας και το 1994 υπηρετούσε ως Αστυνομικός Υποδιευθυντής στην Ελληνική Αστυνομία.

Στις 19 Σεπτεμβρίου 1994 τραυματίστηκε θανάσιμα από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, που ήταν τοποθετημένος στο πεζοδρόμιο, και εξερράγη την στιγμή που υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού στάθμευε στον Περισσό.

Την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβε με προκήρυξη η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας».

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, η πράξη χαρακτηρίστηκε τρομοκρατική.

Άλλος ένας συμπατριώτης μας, θύμα της κόκκινης τρομοκρατίας, των αριστερών στυγνών δολοφόνων, που τολμάνε σήμερα και έχουν λόγο και θέλουν, λέει, να βγάλουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου και το προχωράνε ακόμη παραπέρα με προκηρύξεις απαιτούν να μας θέσουν “εκτός ζωής” όπως συνηθίζουν να δρουν ανενόχλητοι… Πρόκειται για τον Ανθυπαστυνόμο Μηζύθρα Αναστάσιο. Δραστηριοποιούταν στον τομέα εξάρθρωσης κυκλώματος παραχάραξης και πλαστογράφησης εγγράφων.

Στις 24 Δεκεμβρίου 1998, δέχθηκε πυροβολισμούς από 2-3 άγνωστους μασκοφόρους στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο θάνατός του οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια.

Η λίστα όπως θα δούμε είναι ατέλειωτη και προέρχεται από την ίδια πολιτική πτέρυγα: Την ΑΡΙΣΤΕΡΑ…

Συνεχίζεται…

Exit mobile version