Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2012 ΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΟΡΚΗΣ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΑΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ (27 ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!) ΕΝΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Δελτίο τύπου σχετικά με τον τραυματισμό υποστηρικτή μας στην Κοζάνη, κατόπιν άνανδρης επίθεσης από άτομα του γνωστού (και όχι άγνωστου) αντιεξουσιαστικού χώρου.

 Μετά τα μεσάνυκτα της 14ης Δεκέμβρη 2012, υποστηρικτής του κινήματος μας, ο οποίος μετέβαινε στην οικία του, προεκλήθη φραστικώς και χειροδίκως από άτομα του αριστερού αναρχοαυτόνομου χώρου που βρίσκονταν σε κοντινό μπαρ, οι οποίοι του επιτέθηκαν και του προκάλεσαν βαριά και λίαν επικίνδυνα τραύματα στο κεφάλι χτυπώντας τον με σπασμένο ποτήρι και μπουκάλι.

Ο υποστηρικτής μας βοηθήθηκε από 2 άτομα οι οποίοι είναι γνωστοί του και τον πήραν μέσα από τα χέρια του επιτιθέμενου όχλου σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και τον μετέφεραν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγιναν 27 ράμματα στο κεφάλι.
Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε ο υποστηρικτής μας, μια ενέργεια η οποία δυναμιτίζει το ήπιο πολιτικό κλιμα της περιοχής μας. Καταδικάζουμε την στάση μερίδας των τοπικών ΜΜΕ, τα οποία διαστρέβλωσαν και παραποίησαν τα γεγονότα προς όφελος του εγκληματικού αναρχο-αριστερού χώρου. Επίσης καταδικάζουμε την προσπάθεια να συσχετίσουν τη Χρυσή Αυγή με οποιαδήποτε, πέραν του πολιτικού της σκοπού, παράνομη ενέργεια διαρρέοντας φανταστικές ιστορίες.
Δηλώνουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με οποιαδήποτε καταμαρτυρούμενη ενέργεια και άτομα που δεν είναι εγγεγραμμένα μέλη του κινήματος μας 
Exit mobile version