Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκαλύπτουμε τους πραγματικούς εγκληματίες αυτού του τόπου: Η κόκκινη τρομοκρατία μέρος Β’

Ας έλθουμε τώρα και σε άλλες “ευγενικές” πράξεις γόνων των αριστερών και συγκεκριμένα του εγκληματικού, παρακρατικού μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ-ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ στη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στου Γκύζη τον Οκτώβριο του 2007 ο 23χρονος αναρχικός, γιος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Βούτση , καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό σε οκτώ χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή για τις κατηγορίες της ληστείας και της κατοχής εκρηκτικών υλών.

Από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ:
Από το Σάββατο το βράδυ κρατούνται τα δύο παιδιά του Α’ αντιπροέδρου της Βουλής, Γρηγόρη Νιώτη. Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στο Κερατσίνι, ανάμεσα στα 22 άτομα που προσήχθησαν βρίσκονταν ο υιός και η κόρη του…Η προσαγωγή των παιδιών του Γρηγόρη Νιώτη, η οποία αργότερα μετετράπη σε σύλληψη, έγινε στο στέκι των αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι «Ρεσάλτο» . Πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι που χρησιμοποιείται από αντιεξουσιαστές, στο οποίο οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη, 7 κοντάρια, εύφλεκτα υλικά και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης.
Σε βάρος των δυο παιδιών του κ. Νιώτη αλλά και των υπόλοιπων 20 ατόμων που συνελήφθησαν, ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών.
πηγή: http://www.zougla.gr/greece/article/sinelif8isan-ta-pedia-tou-gr-nioti-sto-resalto
ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ… “ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ” ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ!
Ποιος μπορεί να ξεχάσει το αποτρόπαιο έγκλημα στα Πατήσια; 

Τραυματίστηκε θανάσιμα από πολλαπλά πυρά μελών τρομοκρατικής οργάνωσης (17-6-2009)

Ο Αρχιφύλακας Αντώνιος – Νεκτάριος Σάββας γεννήθηκε το 1968 στην Νάξο και το 2009 υπηρετούσε ως Υπαρχιφύλακας στην Ελληνική Αστυνομία.

Στις 17 Ιουνίου 2009 στα Πατήσια, εκτελούσε υπηρεσία στο πλαίσιο του προγράμματος προστασίας μαρτύρων, όταν τρία άτομα προσέγγισαν το υπηρεσιακό όχημα στο οποίο επέβαινε και τον πυροβόλησαν πολλές φορές από κοντινή απόσταση.

Την ευθύνη ανέλαβε με προκήρυξη η τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών».

Περιττό να αναφερθούμε στο μέγιστο των εγκλημάτων της κόκκινης τρομοκρατίας τον Μάιο του 2010, στην τράπεζα Marfin όπου έχασαν την ζωή τους 4 συμπατριώτες μας!

ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ…

Στις φωτογραφίες βλέπετε τον Πέτρο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έξω από την τράπεζα την ώρα του συμβάντος! Αυτή η εγκληματική συμμορία δεν άφηνε τους πυροσβέστες να πλησιάσουν και φώναζαν να τους αφήσουν να καούν…

Δεν χρειάζεται να κάνουμε ειδική μνεία για το ποιοι είναι οι μάρτυρες υπερασπίσεώς τους (όλο το ΣΥΡΙΖΑίικο), βέβαια ένα μικρό παράδειγμα είναι ο κατ’ εξοχήν συκοφάντης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Στρατούλης κ.α. πολλοί σαν και δαύτον! Αυτά όμως είναι γνωστά σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό πλέον.

Τα παραπάνω και στο Α΄μέρος που παραθέσαμε είναι μερικά από τα χειροπιαστά εγκλήματα, των κόκκινων αλητών, με πτώματα υπαρκτά και όχι φανταστικά συμπατριωτών μας, δεν είναι αφορισμοί και αναθέματα! Μιλάμε πάντα με αποδεικτικά στοιχεία και όχι με ψέματα τύπου αποτυχημένου συνδικαλιστή Στρατούλη και λοιπών λιγούρηδων της εξουσίας! Ευτυχώς ο Ελληνικός λαός έχει ξυπνήσει και δεν πιστεύει την φτηνή προπαγάνδα τους.

Αυτοί οι στυγεροί δολοφόνοι, ληστές και τρομοκράτες είναι λοιπόν οι εξουσιαστές μας! Αυτοί είναι που θέλουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου! Για πόσο καιρό ακόμη θα τους ανέχεσαι Έλληνα;

Exit mobile version