Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στον καιρό της εσχάτης παρακμής – Γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος από τις φυλακές Δομοκού

Ημέρα Δευτέρα και μία ακόμη εβδομάδα αρχίζει στις φυλακές Δομοκού και το ότι είμαι εδώ για την πολιτική μου δράση, για ομιλίες και άρθρα και γιατί κατόρθωσα να βγάλω μαχόμενος εναντίον ΟΛΩΝ τον Εθνικισμό από το περιθώριο, το ότι σε λίγη ώρα θα με κλειδώσουν σε ένα κελί είναι η μεγαλύτερη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι δεν έχω καμία συμμετοχή σε αυτήν την άθλια νεοελληνική πραγματικότητα αυτών των έσχατων καιρών της παρακμής. Δηλώνω ΕΝΟΧΟΣ μόνο γιατί δεν κατόρθωσα να σταματήσω τον κατήφορο του Έθνους μας, έναν κατήφορο που έχει πάρει μορφή μιας πτώσης ραγδαίας στο κενό.

Διαβάζω εφημερίδες, όσες και όποτε μπορώ, και παρακολουθώ δελτία ειδήσεων και πολιτικές εκπομπές, όσο αντέχω βεβαίως. Τόσο χοντροκομμένη προπαγάνδα, τόσο πολύ “φασισμό”, με την έννοια που δίνουν στον φασισμό, είχα να ακούσω από την περίοδο Σεπτέμβριος 2013- Φεβρουάριος 2014 όταν εργολαβικά είχαν αναλάβει τα ΜΜΕ το θάψιμο της Χρυσής Αυγής. Και δεν θα το κατόρθωναν εάν δεν δημιουργούσαν μία 5η φάλαγγα μέσα στο ίδιο το Κίνημα. Τότε άρχιζαν και τέλειωναν με Χρυσή Αυγή, τώρα με κορωνοϊό και εμβόλια! Κάθε αντίρρηση ακόμη και από καθηγητές της Ιατρικής βραβευμένους με Νόμπελ χλευάζεται και με φανατισμό απορρίπτεται. Ετοιμάζουν έναν “νέο κόσμο” με τους πολίτες κάθε χώρας δούλους και αυτό πιο εμφατικά από κάθε άλλη χώρα του κόσμου συντελείται στην Ελλάδα του Μωϋσή-Μητσοτάκη και την κομπανία του, που αποτελείται από φιλελεύθερους βεβαίως, αλλά και πρώην κομμουνιστές και φυσικά Πασόκους του ρεύματος Σημίτη. Και να μην το ξεχάσω και “ακροδεξιούς”, “Μακεδονομάχους” και γενικά επαγγελματίες “εθνικόφρονες” διαθέσιμους δια πάσαν χρήσιν στον πλειοδότη όμως… Είναι αυτοί που περισσότερο από όλους μας κατηγορούσαν και μας κατηγορούν.

Τίποτε δεν παράγει η χώρα, για το “καλό” μας (κορωνοϊός), εστιατόρια, σχολεία, Εκκλησίες, εμπορικά καταστήματα κλειστά, όμως έρχεται χρήμα με ουρά… Ποιος θα το πληρώσει; ΕΜΕΙΣ, ο Ελληνικός Λαός και τι τον νοιάζει τον “Μωυσή”; Όταν θα έλθει ο λογαριασμός δεν θα είναι πρωθυπουργός.

Η τελευταία είδηση της ημέρας. Κατασκοπεία εις βάρος των Ενόπλων Δυνάμεών μας σε Ρόδο και Καστελόριζο. Οι κατάσκοποι υπεράνω “πάσης υποψίας”… Ο Υπάλληλος του τουρκικού προξενείου και ένας φίλος του μουσουλμάνος. Έβγαζαν φωτογραφίες πολεμικά πλοία και στρατιώτες! Θα τους καίγανε λέγανε εάν τολμούσαν… Τόλμησαν και όχι μόνον δεν τους έκαψαν, αλλά βγάζανε και φωτογραφίες! Πόσο γελοίο είναι αυτό το κράτος-οπερέτα, το “χάρτινο κοκοράκι”, όπως έγραφε ο Περικλής Γιαννόπουλος.

Μετά ταύτα είναι ευνόητο γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ να είμαστε φυλακή και να κυβερνούν αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα.

Γραικύλοι είστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!  Η υποταγή και η σιωπή δεν σας αθωώνει.

Από τον Δομοκό και πάλι, καληνύχτα Ελλάδα.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

14 Δεκεμβρίου 2020

Exit mobile version