Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο “ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ” ΤΗΣ ΕΣΣΔ… ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1922 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1991 ΨΟΦΗΣΕ!

«Η κόκκινη σημαία υποστέλλεται από το Κρεμλίνο. Η Σοβιετική Ένωση, το πρώτο εργατικό κράτος στον κόσμο, παύει πλέον να υπάρχει. Ο σοσιαλισμός έχει ανατραπεί.

Το πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη θα γράψει δύο μέρες αργότερα: «Η κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο κατέβηκε απ’ το Κρεμλίνο. Εμείς την κρατάμε ψηλά. Εκατομμύρια κομμουνιστές στον πλανήτη την κρατάνε ψηλά. Αύριο θα υψωθεί από ακόμα περισσότερους. Σύντροφοι, ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ».

Αυτός είναι ο… επικήδειος προς την «μαμά» Μόσχα (και προς τα «κόκκινα δολλάρια» της «διεθνιστικής αλληλεγγύης»…) του… τιμημένου κουκουέ, στον 902.gr σήμερα.

Είχε προηγηθεί, στις 22 Δεκεμβρίου 1991, η απόφαση των ηγετών Ρωσσίας, Ουκρανίας και Λευκορωσσίας, για την οριστική διάλυση της ΕΣΣΔ, η παραίτηση Γκορμπατσώφ από την προεδρία της ΕΣΣΔ, στις 25 Δεκεμβρίου και η αποκαθήλωση της κόκκινης σημαίας από το Κρεμλίνο, το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου – χωρίς ν’ ανοίξει μύτη!

Για την Ιστορία, η κόκκινη αυτοκρατορία της ΕΣΣΔ ιδρύθηκε επισήμως στις 30 Δεκεμβρίου 1922, στο θέατρο «Μπολσόι» της Μόσχας, από τον Στάλιν, κατά το 1ο Συνέδριο των Σοβιέτ.

(ΥΓ): Κλάψτε ελεύθερα κομμούνια, για την απώλεια της… λατρευτής σας ΕΣΣΔ! Το κλάμα κάνει καλό!

 

ΠΗΓΗ

Exit mobile version