Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Η 21η Απριλίου και η χρεοκοπία της “δημοκρατίας”

Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ως γνωστόν πέθανε στην φυλακή και πιο συγκεκριμένα κρατούμενος σε έναν θλιβερό χώρο (με παραβάν!) στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Η “δημοκρατία” του αρνήθηκε ακόμη και ένα ιδιαίτερο δωμάτιο να πεθάνει με αξιοπρέπεια. Ήμουν ένας από τους λίγους, δυστυχώς, που πήγαιναν και τον έβλεπαν. Οι περισσότεροι μεγαλόσχημοι και ευεργετηθέντες από το καθεστώς του είχαν εξαφανισθεί. Τα θυμήθηκα όλα αυτά διαβάζοντας τα στοιχεία, που δημοσιεύθηκαν για την Ελληνική Οικονομία για την περίοδο 1950-1973 από την ίδια την Τράπεζα της Ελλάδος.

Σύμφωνα λοιπόν, με την μελέτη αυτή η “χούντα” παρέδωσε δημόσιο χρέος μόλις 19,5% του ΑΕΠ. Σήμερα ως γνωστόν το χρέος έχει ξεπεράσει το 200%! Να μη ξεχάσετε και την επόμενη 24η Ιουλίου να τιμήσετε την “δημοκρατία” σας! Στην ίδια μελέτη, έκδοση τονίζω της Τραπέζης Ελλάδος, αναφέρεται ότι τα ελλείμματα ήταν “μικρά και αναστρέψιμα σε σύγκριση με την μεταπολιτευτική εμπειρία” και ακόμη ότι το 1968η οικονομία μπήκε σε ανοδική τροχιά και τα έτη 1971, 1972 και 1973 “η ελληνική οικονομία βρισκόταν κοντά στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της” και επίσης ότι είχαμε ανεργία μόλις 2%!

Η μελέτη έγινε γνωστή στα ΜΜΕ, όμως πολιτική αντίδραση δεν υπήρξε. Αριστεροί και δεξιοί αρλεκίνοι της μεταπολιτευτικής “δημοκρατίας” σιώπησαν, ούτε λέξη… “Κρείττον το σιγάν του λαλείν” ή άλλως η σιωπή είναι χρυσός. Και τι να πουν αυτοί που με σκάνδαλα, διαφθορά, μίζες και ρεμούλες χρεωκόπησαν την χώρα και όχι μόνον οικονομικά;  Και ας μη παριστάνουν οι κομμουνιστές τους αθώους γιατί είναι γνωστόν ότι έκαναν και κάνουν μπίζνες ακόμη και στον καιρό της 21ης Απριλίου όταν πρώην Μακρονησιώτες έπαιρναν μάλιστα σαν εργολάβοι δημόσια έργα.

Ο Παπαδόπουλος άφησε χρέος 19,5% μόνον και έπρεπε να πεθάνει στην φυλακή. Αυτοί που έφτασαν το χρέος στο 200% και πλέον πρέπει να τιμώνται! Αυτή είναι η Ελλάδα…

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version