Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου – Εκλογική ΝΟΘΕΙΑ κατά Τραμπ – Όταν οι “δημοκράτες” δεν κρατάνε τα προσχήματα

Στην Ελλάδα το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών το δίδει η εταιρεία Singular Logic. Η αντίστοιχη εταιρεία στις ΗΠΑ, η οποία ειδικεύεται στο λογισμικό της επεξεργασίας εκλογικών αποτελεσμάτων είναι η Smartmatic. Την εταιρεία αυτή είχε καταγγείλει και πριν και μετά τις εκλογές των ΗΠΑ ο Τραμπ για μαζικές παρατυπίες (βλέπε έλεγχο στοιχείων των περίφημων επιστολικών ψήφων), που οδηγούν σε νοθεία του αποτελέσματος.

Η Smartmatic, η Singular Logic των ΗΠΑ, ανήκει στην εταιρεία 5GO της οποίας πρόεδρος ήταν μέχρι πριν λίγες ημέρες ο Μωλλόχ Μπράουν. Για όσους δεν το ξέρουν, ο Μολλώχ ήταν μία σκοτεινή σημιτική θεότητα, της οποίας η λατρεία απαιτούσε ανθρωποθυσίες! Επειδή, λοιπόν, στην “δημοκρατία” κανένας δεν χάνεται ο “κύριος” Μολλώχ πριν ακόμη ορκιστεί ο Μπάιντεν, διορίστηκε με εξαιρετικά υψηλό μισθό πρόεδρος της γνωστής οργανώσεως με την παγκόσμια δράση “Open Society Foundation”, που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Τζωρτζ Σόρος.

Όπως διαβάσατε παραπάνω, οι “δημοκράτες” που ήθελαν οπωσδήποτε τον εκλεκτό των “εκλεκτών” Τζο Μπάιντεν δεν κρατούν καν τα προσχήματα. Ανοικτά και δημόσια επιβραβεύουν αμέσως μετά τις εκλογές έναν εκ των πρωταγωνιστών της εκλογικής νοθείας. Και εάν γίνονται όλα αυτά στις ΗΠΑ και μάλιστα εναντίον ενός εν ενεργεία εκλεγμένου προέδρου,  του Ντόναλντ Τραμπ, σκεφθείτε τι έγινε στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2019 εναντίον της Χρυσής Αυγής. Και μόνο το γεγονός ότι ο ίδιος ο μετέπειτα υπουργός εσωτερικών της ΝΔ γνώριζε από το πρωί ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπαίνει στην βουλή και το ανακοίνωνε και η Singular Logic πριν κλείσουν οι κάλπες λέει τα πάντα. Και εάν η Χρυσή Αυγή έπαιρνε ένα 2% και της έλειπαν 50.000 ψήφοι λογικά να το “προβλέψουν”… Το 2,93% και τις μόλις 3.700 ψήφους που έλειπαν από το εκλογικό όριο πως ήταν δυνατόν να το ήξεραν;… Και μάλιστα από το πρωί!

Υ.Γ.: Κάποιοι, όμως, υποτίθεται “Χρυσαυγίτες”, δεν χρεώνουν αυτήν την βρώμικη μεθόδευση στο Σύστημα, αλλά σε εμένα! Έτσι τους βολεύει…

Exit mobile version