Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Δεκέμβριος 2008 – Μία “πορτοκαλί” επανάσταση

Δώδεκα χρόνια συμπληρώθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2008 όταν κάηκε η Αθήνα από μία καλά οργανωμένη εξέγερση αντιφασιστών του τύπου “πορτοκαλί” επανάστασης. Απαραίτητη προϋπόθεση μία αφορμή και η αφορμή δόθηκε με έναν πυροβολισμό στα Εξάρχεια. Αμέσως σε χρόνο μηδέν (dt) άρχισαν οι διαδηλώσεις και οι λεηλασίες, καθώς και επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα και κυβερνητικά κτίρια. “Ντελάληδες” της επαναστατικής γυμναστικής αναρχοαυτόνομων, μπολσεβίκων, λαθρομεταναστών και λοιπόν “δημοκρατικών” δυνάμεων τα κανάλια και βεβαίως το δήθεν ελεύθερο διαδίκτυο, που είναι ο πλέον ελεγχόμενος και ο πλέον ύπουλος χώρος ποδηγετήσεως των λαών. Μέσω διαδικτύου είχαμε την περίφημη “Αραβική Άνοιξη” σε σχεδόν ολόκληρη την Βόρειο Αφρική και την Μέση Ανατολή και τις αιματηρές ανταρσίες σε Ουκρανία και Γεωργία και όλοι γνωρίζουμε ποιες δυνάμεις ελέγχουν το “INTERNET”…

Γιατί “πορτοκαλί” επανάσταση στην Ελλάδα και που οδήγησε; Η χώρα μας τότε, είχε προχωρήσει σε άνοιγμα στην Ρωσία με συμφωνία για Αγωγό Πετρελαίου (Μπούργκας-Αλεξανδρουπόλεως), που θα έφερνε το Ρωσικό Πετρέλαιο στην Μεσόγειο και επίσης είχε συμφωνηθεί η προμήθεια από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας 500 Τεθωρακισμένων μεταφοράς προσωπικού, τα οποία διέθεταν και πυροβόλο και ήταν… αμφίβια του τύπου ΒΜΡ. Η Ισορροπία στον Έβρο άλλαζε… Είχε προηγηθεί το Ελληνικό Βέτο στο Βουκουρέστι για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Όλα αυτά άλλαξαν, τέλειωσαν με τον Δεκέμβρη του 2008, που άφησε η κυβέρνηση να κλιμακωθεί, αφήνοντας ασύδοτους τους “επαναστάτες” να καίνε τα πάντα και επιβάλλοντας στάση επίορκα παθητική στις δυνάμεις ασφαλείας, που μετέτρεψε σε… βουδιστές μοναχούς! Η συνέχεια γνωστή! Αμέσως μετά την “επανάσταση” του Δεκέμβρη άρχισε ο οικονομικός πόλεμος, η υποτίμηση από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης της εθνικής μας οικονομίας και άλλα πολλά. Ο Πρέσβης των ΗΠΑ που κάποιοι με θράσος παρουσιάζουν ως… φιλέλληνα(!) τηλεγραφούσε στην κυβέρνησή του ότι η Ελλάδα πλέον δεν έχει την δυνατότητα διεθνών πρωτοβουλιών και το τηλεγράφημά του αυτό αποκαλύφθηκε από τα γνωστά Wikileaks το 2011. Η Συνέχεια; Τζωρτζ Παπανδρέου, “λεφτά υπάρχουν”, Μνημόνια, διεθνής απομόνωση, κατ’ ουσίαν χρεωκοπία και εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Η “δυναμική” του Δεκέμβρη του 2008, στον οποίο σύμφωνα με πηγές συμμετείχαν ξένοι πράκτορες ειδικευμένοι στην αποσταθεροποίηση καθεστώτων εξελίχθηκε σε κάτι που δεν το περίμεναν, αλλά ήταν δεδομένο ότι θα έλθει, όντας καρπός πολυετούς Ιδεολογικού και πολιτικού Αγώνα. Ήλθε μία πανίσχυρη Χρυσή Αυγή. Τα σχέδια τους φάνηκε πως ναυαγούν. Έτσι στήσανε μία ολόκληρη πολιτική σκευωρία για να μας τελειώσουν. Παραμείναμε στο προσκήνιο έχοντας απέναντί μας τους πάντες για επτά ολόκληρα χρόνια! Πιστεύουν πως “τελειώσαμε”… Αυτό θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Πράγματι τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Έτσι είναι! Κάποιοι άνοιξαν Κερκόπορτες, άλλοι που είχαν ταχθεί βιγλάτορες παρέδωσαν τα όπλα τους, άλλοι λιποτάκτησαν. Ο Εχθρός πράγματι είναι εντός των πυλών και εγώ στο κελί μιας φυλακής. Μένει, όμως, ακόμη ένας Πύργος άπαρτος η ψυχή μας και από τον Πύργο αυτό θα συνεχίσουμε την μάχη γιατί χαμένη μάχη είναι μόνο η μάχη, που δεν δόθηκε ποτέ. 

Exit mobile version