Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1821- 2021: To γένος παραμένει υποδουλωμένο και οι επαναστάτες στην φυλακή!

Το 2021 έχει ήδη αρχίσει να ξετυλίγεται μπροστά μας και αποτελεί ένα έτος ορόσημο για την Πατρίδα μας, καθώς φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την έναρξη της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Πριν δύο αιώνες μια χούφτα “τρελοί” επαναστάτες δεν λογάριασαν τις ζωές τους και την ισχύ της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, σηκώνοντας ανάστημα απέναντι στον τούρκο κατακτητή. Μια δράκα υπερήφανων Ελλήνων ορκίστηκαν κάτω από το Ιερό λάβαρο του Παλαιών Πατρών Γερμανού πως δεν θα σταματήσουν να αγωνίζονται “για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία”.

Αυτοί οι… παράλογοι που τόλμησαν να αμφισβητήσουν ένα τυραννικό καθεστώς 400 χρόνων αφύπνισαν συνειδήσεις, μεταλαμπάδευσαν την σπίθα της Ελευθερίας που έγινε φωτιά και κατάφεραν τελικά να αποτινάξουν τον τούρκικό ζυγό. Για να το πετύχουν όμως αυτό θυσιάστηκαν! Θυσιάστηκαν στον στίβο της μάχης, συκοφαντήθηκαν, προδόθηκαν, φυλακίστηκαν, αλλά τελικά Νίκησαν. Γιατί όσοι πορεύονται με γνώμονα την Πίστη δεν έχουν καμία άλλη επιλογή πέρα από την Νίκη, ακόμα κι αν αυτή επιτευχθεί με αιματηρές θυσίες.

200 χρόνια μετά από τους Αγώνες του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του Γεώργιου Καραϊσκάκη, του Κωνσταντίνου Κανάρη, του Νικηταρά του Τουρκοφάγου και πολλών άλλων το Γένος παραμένει υποδουλωμένο!

200 χρόνια μετά ο Ελληνικός Λαός που μέχρι πρόσφατα πλήρωνε τα δάνεια της Αγγλίας παραμένει όμηρος των διεθνών τοκογλύφων και γονυπετής στους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες.

Οι Ήρωες του 1821 αναμένεται να ευτελιστούν από την Γιάννα Αγγελοπούλου, τον Μαρκ Μαζάουερ και τα υπόλοιπα όρνεα της “Επιτροπής 2021” που δεν θα τους αποδώσουν τις τιμές που αρμόζουν, αλλά θα επιχειρήσουν να αλλοιώσουν το πραγματικό νόημα και την ουσία της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Δύο αιώνες μετά την επανάσταση ένα ανελεύθερο καθεστώς στο όνομα μιας δήθεν δημοκρατίας κρατά το μυαλό και τις ψυχές των Ελλήνων εγκλωβισμένες στον καταναλωτισμό, τον μαρξισμό, την ψευτοπροοδευτικότητα και την παρακμή. Παράλληλα, όσοι ύψωσαν το ανάστημα τους απέναντι στο ψευτορωμαίικο βρίσκονται στις φυλακές του Δομοκού και του Μαλανδρίνου. “Έγκλημα” τους η αγάπη για την Ελλάδα και η βούληση τους να απελευθερώσουν τον Λαό από τα δεσμά των τοκογλύφων και του Συβαριτισμού.

Χρέος όλων μας να συνεχίσουμε με Πίστη τον Αγώνα που ξεκίνησε πριν 40 χρόνια η Χρυσή Αυγή, ώστε να αποφυλακιστούν οι αθώοι Συναγωνιστές μας και να δώσουμε μέχρις εσχάτων την πολιτική μάχη ενάντια στην τυραννία των διεφθαρμένων.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version