Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

40 χρόνια Χρυσή Αυγή – Εθνικιστική δράση σε όλη την Ελλάδα

Τελευταία ημέρα του 2020 και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποχαιρέτησε το έτος που σημαδεύτηκε από πλείστα δεινά για τη χώρα αλλά και από την άδικη καταδίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, με μια συντονισμένη Δράση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ηπειρωτικής αλλά και νησιωτικής επικράτειας της Ελλάδας.

 

Από Θράκη μέχρι Πελοπόννησο αλλά και από Ιόνιο μέχρι Αιγαίο, συναγωνιστές γέμισαν δρόμους και πλατείες με τρικακια, ζητώντας Λευτεριά για τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ κρατούμενους του Λαϊκού Συνδέσμου, υπενθυμίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ξεχνά την άδικη καταδίκη των στελεχών της, προεξέχοντος του Αρχηγού της Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ και καθιστώντας σαφές προς κάθε κατεύθυνση, ότι όχι μόνο δεν πέθανε αλλά ζει και γιγαντώνεται, αντλώντας δύναμη από τους φυλακισμένους Συναγωνιστές της.

 

Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά έχοντας ως μοναδικό στόχο να αποκαλύψουμε το ψέμα της υποτιθέμενης <<νίκης της δημοκρατίας>>, στην πολιτική απόφαση της Δίκης και να φανερώσουμε όλα όσα Εθνικώς ζημιογόνα κρύβονται πίσω από το κάλυμμα της.

 

Εξάλλου όπως διέκρινε έναν αιώνα πριν ο ακαδημαϊκός Παύλος Νιρβάνας και είναι περισσότερο ευκρινές στους καιρούς μας, <<Μέσα στη θριαμβική γύμνια της εποχής μας, η μόνη γυναίκα που απέμεινε ντυμένη είναι η αλήθεια. Ας μην δοκιμάσει κανείς να τη γδύσει θα πέσει νεκρός στα πόδια της>>.

 

Exit mobile version