Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέτωπο Νεολαίας: 1821-2021 Ο Αγώνας για Ελευθερία συνεχίζεται!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή συμπληρώνει 40 έτη συνεπούς και αδιάλειπτου πολιτικού Αγώνα. Έχοντας ως ζωτικής σημασίας πυρήνα του τη Νεολαία, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών πορεύθηκε δια πυρός και σιδήρου, ώστε να αποτελέσει την πλέον εξέχουσα απειλή για την εγχώρια αντεθνική διαπλοκή. Ακολούθως, μέσα στο πλέον στυγερό κλίμα τρομοκρατίας και περιορισμού που έχει επιβάλει η κυβέρνηση της ΝΔ, με την ανοχή του πολιτικού συστήματος, στους Έλληνες πολίτες, εκατοντάδες Χρυσαυγίτες ανά την Ελλάδα προχώρησαν σε δυναμικές παρεμβάσεις.

Παρά την ανθελληνική καταστολή που απλώνεται σε ολόκληρη τη χώρα από το «καθεστώς Μητσοτάκη», μέλη του Μετώπου Νεολαίας του Κινήματος βγήκαν στους δρόμους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποστέλλοντας ηχηρό μήνυμα Αντίστασης και συνέχισης του επί τέσσερις δεκαετίες Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

 

Ειδικότερα, εκτεταμένη πολιτική δράση έλαβε χώρα στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης και τα γραφεία της κυβερνητικής τηλεόρασης πλησίον της Ναυαρίνου, όπου ακούστηκαν δυναμικά συνθήματα και μοιράστηκε πλήθος ενημερωτικού υλικού. Οι συναγωνιστές κατέστησαν σαφές για ακόμη μία φορά, πως «άβατα» για το Μέτωπο Νεολαίας δεν υφίστανται, παρά μόνον στη φαντασία ορισμένων.

Παράλληλα, μέλη του Μετώπου Νεολαίας προέβησαν σε μία εντόνως συμβολική παρέμβαση στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο σημείο της Παλαιάς Βουλής, έμπροσθεν του αγάλματος του μεγίστου αγωνιστή της Εθνεγερσίας του 1821, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Σκορπίστηκαν χιλιάδες εθνικιστικές προκηρύξεις που εμβόλισαν προς στιγμήν τον «εορταστικό» στολισμό, κάτω από τον οποίο επιχειρεί να καλύψει η κυβέρνηση τη κοινωνική δυστυχία και δυσφορία. Τέλος, πραγματοποιήθηκε ανάρτηση πανό, απαιτώντας την άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων Εθνικιστών πολιτικών κρατουμένων.

Διακόσια χρόνια μετά την Παλιγγενεσία του 1821 – Σαράντα έτη από την ίδρυση της Χρυσής Αυγής: Οι νέοι Χρυσαυγίτες απευθύνουν αγωνιστικό κάλεσμα, δίνοντας εκ νέου πνοή στο διαχρονικό μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ – ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

Exit mobile version