Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζήσε Μάη μου! Μαγιορκίνης: Ίσως μετά τον Μάιο να αρθεί το lockdown!

Την παραμονή της επιβολής του νέου lockdown, δηλαδή στις 6 Νοεμβρίου 2020, «προβλέψαμε» σε δημοσίευμά μας, ότι «ΕΞΙ Ή ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ LOCKDOWN, ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ! ΜΕΧΡΙ ΜΑΙΟ Ή ΙΟΥΝΙΟ!».

Ιδού τα κύρια σημεία εκείνου του προφητικού άρθρου – την ίδια ώρα που η παπαγαλία επέμενε πως «έλα μωρέ, ένα μήνα θα διαρκέσει για να κάνουμε γιορτές ασφαλείς…»:

«Ενώ το νέο lockdown υποτίθεται πως θα διαρκέσει μέχρι την 30η Νοεμβρίου και μετά… βλέπουμε, στην πραγματικότητα η διάρκειά του θα είναι 6μηνη ή ακόμα και 7μηνη!

Πότε θα βγούμε απ’ αυτή τη φυλακή; Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες μας, οι αρχικές σκέψεις ήταν για την 1η Μαΐου, αλλά μόλις έμαθε ο αντίχριστος Μητσοτάκης ότι Πάσχα πέφτει στις 2 Μαΐου, μετέθεσε το τέλος της καραντίνας για το διάστημα από 15 Μαΐου ως 1η Ιουνίου!

Αν αντέξει μέχρι τότε και δεν ξεσηκωθούν οι Έλληνες!».

Σε σημερινή του συνέντευξη, ο «ειδικός» Μαγιορκίνης (δηλαδή ο Κούλης Μητσοτάκης, δι’ αντιπροσώπου!), έκανε την… «αισιόδοξη εκτίμηση» (έτσι την χαρακτηρίζουν τα παπαγαλάκια του Μητσοτάκη, άρα υπάρχει και απαισιόδοξη εκτίμηση – προφανώς να τελειώσει το lockdown του… χρόνου ή τέλος πάντων στη λήξη της πρωθυπουργίας του Εφιάλτη Μητσοτάκη…), ότι ίσως θα «ξεμπερδέψουμε» μετά τον Μάιο. Η ακριβής δήλωσή του έχει ως εξής:

«Θεωρώ ότι από το Μάιο και μετά ίσως να τα ξεφορτωθούμε τα μέτρα».

Έλληνες ξεσηκωθείτε! Αν δεν ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ εδώ και τώρα η χούντα του παρανοϊκού δικτάτορα Μητσοτάκη, μας περιμένει νέα «μικρασιατική καταστροφή» και θα κάνουμε πολλές δεκαετίες να ξανασηκώσουμε κεφάλι!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Exit mobile version