Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Τι σχέση μπορεί να έχει ο covid με το 1821;

Φυλακές Δομοκού αρχές του έτους 2021, έτους 200στού από την Επανάσταση του Έθνους, που σήμανε την αρχή της Ελευθερίας των Ελλήνων και ευρίσκομαι στο κελί μίας φυλακής γιατί με τον αγώνα μου μαζί με ξεχωριστούς Υπερήφανους Έλληνες και Ελληνίδες Τιμήσαμε αυτό ακριβώς το πνεύμα του 1821, το πνεύμα για μία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Αληθινή ενάντια στην Ξενοκρατία,που έστησε ένα κράτος προτεκτοράτο, που σέρνεται ως παρίας και δουλοπάροικος στα παζάρια των Εθνών. Το θράσος των ανθρώπων της εξουσίας ξεπερνά κάθε όριο. Την ίδια στιγμή που ατιμάζουν το Έθνος, εμφανίζονται ως τιμητές του 1821! Η προπαγάνδα, οι σοφιστείες και ο κυνισμός τους δείχνει τον μόνιμο εφιάλτη τους, που είναι η Ιστορία, απέναντι στην οποία θέλουν να φανούν αντάξιοι, όντας μικροί και ουτιδανοί.

Παράδειγμα αυτής της προπαγάνδας το παρακάτω από το κύριο άρθρο της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας της χώρας: “ΤΑ ΝΕΑ” – 2 Ιανουαρίου 2021: “Οι συμβολισμοί είναι ισχυροί. Οι ημέρες των πρώτων δράσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 συμπίπτουν με τις ημέρες των πρώτων μαζικών εμβολιασμών κατά της πανδημίας. Και την 25η Μαρτίου, όταν θα τιμάμε την συμβολική έναρξη της Επανάστασης, ελπίζουμε ότι η χώρα θα έχει αρχίσει να επιστρέφει στην πολυπόθητη κανονικότητα. Κοινό σημείο των δύο γεγονότων, φυσικά, η κατάκτηση της ελευθερίας”.

Τουρκοκρατία και covid τι σχέση μπορεί να έχουν; Και η Εθνική Ελευθερία με τα εμβόλια ποια; Η κάθε είδους ΛΟΓΙΚΗ αδυνατεί να δώσει απάντηση! Τι σχέση μπορεί να έχουν ο Κολοκοτρώνης, οι Μανιάτες, το Χάνι της Γραβιάς, ο Αθανάσιος Διάκος με τον Μητσοτάκη, τον Τσιόδρα, τον Χαρδαλιά και την Pfizer; Ψεύτικα είδωλα μιας φαρσοκωμωδίας, που επιχειρεί να εμφανιστεί σαν… Ιστορία! Και προπέτεια χυδαία ο παραλληλισμός των Ηρώων, που έχυσαν το Αίμα τους για την Πατρίδα με τους ξενόδουλους διαχειριστές μιας διεφθαρμένης εξουσίας. Και οι στίχοι του Ανδρέα Κάλβου πάντα επίκαιροι ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΑ “παρά προστάτες νάχουμε”… Και έχουμε αλίμονο “προστάτες”, δηλαδή δυνάστες ξένους που έχουν σκλαβωμένη την Πατρίδα μας. Και μαζί με την Ελλάδα έχουν περάσει αλυσίδες οι Νενέκοι των ημερών μας και σε αυτούς που αντιστέκονται στην τυραννία τους.

Exit mobile version