Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η γιορτή της δημοκρατίας και των σκανδάλων

Σαν βόμβα λέει έπεσε σκάνδαλο μεγατόνων σχετικά με τα λεγόμενα χρυσά διαβατήρια και την πιθανή εμπλοκή του προέδρου της Κυπριακής δημοκρατίας, ο οποίος σύμφωνα με άρθρο της Καθημερινής Κύπρου, μέσω του δικηγορικού του γραφείου, ενεπλάκη με απώτερο στόχο τον προσωπικό πλουτισμό. Δηλαδή λέει το άρθρο πως έδιναν τα διαβατήρια της Κυπριακής δημοκρατίας και κατ’ επέκταση της Κυπριακής υπηκοότητας που εξασφαλίσει φυσικά την ελεύθερη μετακίνηση στην ΕΕ σε άτομα «επενδυτές» που δωροδοκούσαν μεσίτες, πολιτικούς, δικηγόρους και όποιον άλλον μπορούσαν άσχετα αν αυτά τα άτομα είχαν αποδεδειγμένα πλουτίσει από εγκληματικές ενέργειες. Διαβάζουμε και δεν πιστεύουμε πως στην κοινοβουλευτική δημοκρατία, στην προεδρική ή σε κάθε άλλη δημοκρατία μπορούν να συμβαίνουν τέτοια αίσχη!!


Φυσικά δεν μας κάνει καμία εντύπωση. Το αν εμπλέκεται ο πρόεδρος ή όχι δεν είμαστε εμείς που θα το αποδείξουμε. Πάντως ένας πρόεδρος που προωθεί τη διχοτόμηση της μαρτυρικής Ελληνικής Μεγαλόνησου και δηλώνει πως μια λύση με στρατιωτικά μέσα θα είναι το τέλος του Κυπριακού Ελληνισμού δεν αφήνει και πολλά περιθώρια παρερμηνείας για το μέχρι ποιο σημείο ενδοτισμού μπορεί να φτάσει στα εθνικά θέματα. Ε αν λοιπόν τα έπαιρνε και από πάνω τότε μένουμε άφωνοι!! Πάντως το πολιτικό παρεάκι της Κύπρου έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με το θέμα.
Για να τελειώνουμε. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι πως τα σημερινά «δημοκρατικά» καθεστώτα έτσι όπως τα έχουν καταντήσει είναι ένα φυτώριο διαφθοράς. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποδειχτεί πως πολιτικοί εμπλέκονται σε υποθέσεις δωροδοκίας και απάτης. Συνεργαζόμενοι με κάθε είδους απατεώνα κάτω από το μανδύα των εθνοπατέρων και με την κάλυψη της εξουσίας που έχουν κάποιοι από αυτούς είναι ικανοί για όλα. Σίγουρο είναι πως η μπόχα και η δυσωδία έχει φτάσει στο Θεό και μέσα στα προβλήματα της καθημερινότητας αν κάποιος είναι ευσυνείδητος πραγματικά νιώθει να πνίγεται. Μια πολιτική και μιντιακή ελίτ σε έναν χορό με το διάβολο. Το ερώτημα είναι για ποιον λόγο κάποιος να θέλει δισεκατομμύρια στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και ειδικά αν προέρχονται από μίζες. Η απάντηση είναι η απληστία που προωθεί αυτό το σύστημα διαφθοράς.
Είναι λογικό λοιπόν οι δημοκράτες να θέλουν τη φυλάκιση και τη φίμωση των Εθνικιστών στο σύνολό τους ώστε η γιορτή να συνεχίζεται. Και εμείς το ίδιο θέλουμε για όσους εμπλέκονται αποδεδειγμένα σε κάθε είδους βρωμιά μπας και τελειώσει η γιορτή και ξεβρωμίσει ο τόπος.
Ο ψιθυριστής

Exit mobile version