Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Όταν οι νεκροί δεν έχουν ψυχή! ΗΠΑ – ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ: 6 Ιανουαρίου 2021

Στον απόηχο των όσων έγιναν στις ΗΠΑ προ ημερών στην Ουάσιγκτον, ο βρώμικος και στημένος ρόλος των ΜΜΕ και των περίφημων social media όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Για την Ελλάδα δεν το συζητάμε. Ιερή αγανάκτηση και οργή και μάτια να πετάνε σπίθες από τους πραιτωριανούς του “Deep State” των ΗΠΑ στο προτεκτοράτο των Αθηνών.

Εάν οι διαδηλωτές δεν ήταν λευκοί πατριώτες, οι οποίοι διαμαρτύροντο για την φανερή νοθεία, που έγινε στις εκλογές στις ΗΠΑ, και ήταν μαύροι και αντιφασίστες τότε όλα θα ήταν “αλλιώς”, διαφορετικά για τους πληρωμένους κονδυλοφόρους του σάπιου και διεφθαρμένου κράτους(;) των γραικύλων. Η τηλεοπτική εικόνα, που έκανε τον γύρο του κόσμου, με έναν αστυνομικό να πυροβολεί και να δολοφονεί εν ψυχρώ μια άοπλη γυναίκα δεν λέει τίποτε στους ψευτοανθρωπιστές των καναλιών και των φυλλάδων. Πόσο μάλλον, που η γυναίκα αυτή είχε την μοίρα την κακή να είναι βετεράνος της πολεμικής αεροπορίας και να είναι λευκή! Κανένα πρόβλημα στην περίπτωση αυτή! Δεν υπάρχει βία, δεν υπάρχει κανένας λόγος διαμαρτυρίας για τους επαγγελματίες των “δικαιωμάτων”, που έκαναν χιλιάδες διαδηλώσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη για τον θάνατο κατά την σύλληψη ενός μαύρου. 

Το μήνυμα της εξουσίας σαφές και ξεκάθαρο: Εάν είσαι λευκός πατριώτης, τότε δεν αποτελεί δα και κανένα μεγάλο έγκλημα εάν σε δολοφονήσει, πυροβολώντας σε εν ψυχρώ, ένας αστυνομικός. Είναι σίγουρο ότι εάν στην θέση των λευκών διαδηλωτών της Ουάσιγκτον ήταν μαύροι και “Antifa” και είχαν τέσσερους νεκρούς, τότε η οργή (οργή κατευθυνόμενη από τα ΜΜΕ και τα social media) θα απλωνότανε σε ολόκληρο τον κόσμο και θα είχαμε ταραχές και πορείες σε Παρίσι, Βερολίνο, Ρώμη, Αθήνα και σε όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης και τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.

Για την Λευκή Αμερικανίδα σιωπή και λήθη… Και σε λίγο καιρό κανένας δεν θα θυμάται το όνομά της. Το ζήσαμε άλλωστε αυτό στην Ελλάδα με την στυγερή δολοφονία, πολιτική δολοφονία, των δύο παλληκαριών της Χρυσής Αυγής. Η ΜΝΗΜΗ είναι στα χέρια όσων έχουν το ΧΡΕΟΣ το ιερό να θυμούνται και να μην ξεχνούν.

Με αφορμή τα γεγονότα στο Καπιτώλιο ας καταλάβουν όσοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμη, ότι κάτι νέο γεννήθηκε στις ΗΠΑ με τις προεδρικές εκλογές του 2020. Για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η μεγάλη πλειοψηφία (68%) των λευκών βρέθηκε στην ίδια πλευρά και οι λευκοί όχι μόνο είναι (ακόμη…) η πλειοψηφία στις ΗΠΑ, αλλά και κυριαρχούν σε κοινωνία, οικονομία, δικαιοσύνη, ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας. 

Αυτή η πίκρα που άφησε η ολοφάνερη νοθεία των εκλογών θα μείνει θέλουν, δεν θέλουν. Ο Τραμπ μπορεί να ξεχαστεί, όμως η προσπάθεια για να σταματήσει η τυραννία της “πολιτικής ορθότητας” θα αφήσει σημάδια και όπως πορεύονται τα πράγματα είναι εξαιρετικά πιθανό να γιγαντωθεί μέσα από όλα αυτά το Εθνικιστικό Κίνημα του 21ου αιώνα και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένουν, στην Νέα Βαβυλώνα, τις ΗΠΑ!

Exit mobile version