Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Τα Καριοφίλια, ο Εθνικός Ύμνος, η Σακελλαροπούλου και οι Ένοπλες Δυνάμεις

Είπαν και δεν διαψεύσθηκε ότι κατά την προσέλευση στην Μητρόπολη της προέδρου της δημοκρατίας δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος από το στρατιωτικό άγημα κατόπιν επιθυμίας της… Εάν αυτό ανταποκρίνεται στην αλήθεια, που ανταποκρίνεται, τότε οι Έλληνες, όσοι έχουν απομείνει τουλάχιστον με συνείδηση ΕΘΝΙΚΗ, έχουν κάθε λόγο όχι απλά να ανησυχούν, αλλά να καταλάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι ήλθε η ώρα, ότι επείγει ένα Κίνημα Αντίστασης ενάντια στην συμφορά της παγκοσμιοποίησης, που θέλει και δεν κρύβει τις προθέσεις της να αλέσει, να κάνει κονιορτό κυριολεκτικά Έθνη, Πατρίδες, Φυλές, Θρησκείες, Παράδοση. Πριν από όλα και πρώτα από όλα ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ: Τι μισούν περισσότερο αυτοί οι εθνομηδενιστές (φιλελεύθεροι ή μαρξιστές καμία διαφορά!) που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας, ποιοι θεωρούν το μεγαλύτερο κακό; Την Χρυσή Αυγή και το έδειξαν αυτό με τα 500 χρόνια φυλακή, με το “η δημοκρατία ενίκησε” μετά την καταδίκη της 7ης Οκτωβρίου. Ναι, και με τα χειροκροτήματα… Χειροκρότησε κανένας αλήθεια τον Τερτσέτη και τον Πολυζωΐδη; Ήθελε δύναμη να αντισταθεί κανένας στον όχλο και πιο πάνω από αυτόν στην εξουσία, η οποία ως άλλη Σαλώμη ζητούσε την κεφαλή μας επί πίνακι.

Επανέρχομαι στην πρόεδρο Σακελλαροπούλου, που δεν ήθελε να ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος και στο στρατιωτικό άγημα, που πειθάρχησε στην επιθυμία της.

Σημείωση πρώτη: Η Σακελλαροπούλου έγινε πρόεδρος με τις ψήφους της Ν.Δ., που ψήφισαν πολλοί, που δεν ψήφισαν την Χρυσή Αυγή. Σε όλους αυτούς η απάντηση μου: “Να την χαίρεστε την πρόεδρο σας” και δεν μετανοώ  καθόλου, που προεκλογικά δήλωσα ότι “είναι άτιμος ο λαός”. Ε, λοιπόν, εσάς εννοούσα και δικαιώθηκα και δικαιώνομαι από την σιωπή σας.

Σημείωση Δεύτερη: Γιατί πειθάρχησε το Στρατιωτικό Άγημα; Γιατί δεν είπε τον Εθνικό Ύμνο; ΝΤΡΟΠΗ! Και τι θα πάθαιναν εάν δεν πειθαρχούσαν; Δόξα και Τιμή τους.

Από δημοσιεύματα άλλα μαθαίνουμε επίσης ότι η Σακελλαροπούλου έχει εγκατασταθεί μετά του συντρόφου της στις πολυτελείς σουΐτες του προεδρικού μεγάρου, ενώ οι προηγούμενοι πρόεδροι έμεναν σπίτι τους. Τι σου είναι αυτοί οι αριστεροί… Μεγαλύτερα λιγούρια της εξουσίας δεν υπάρχουν! Από τον Στάλιν με τις πολυτελείς επαύλεις μέχρι τον Αλέξη με την βίλα με θέα την Μακρόνησο.

Τελευταίο: Η Σακελλαροπούλου διέταξε να απομακρυνθούν από το Προεδρικό Μέγαρο τα καριοφίλια του 1821. Ό,τι καλύτερο… Σκέπτεσθε εάν έχουν ψυχή, που έχουν, να νοιώθουν επάνω τους το βλέμμα της Σακελλαροπούλου; 

Exit mobile version