Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα Δημοκρατία και το τεκμήριο της αθωότητας, το ανέκδοτο της ημέρας!

Το πιο σύντομο ανέκδοτο της ημέρας είναι πως θυμήθηκε η Νέα Δημοκρατία το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτή η συμμορία των αρλεκίνων που πίνει το αίμα του ελληνικού λαού και δε ξεχνά να παίρνει τα εύσημα για την (παρα)δικαστική απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Με αφορμή λοιπόν μια ακόμα περίπτωση εγκληματία στελέχους της, όπου βέβαια δε θα δούμε τον Κούλη να καταθέτει σαν αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης παρά τα ήδη καταδικασμένα μέλη της που έχει προστατεύσει στο παρελθόν (βλέπε Γεωργιάδη), θυμήθηκαν το τεκμήριο της αθωότητας. Τεκμήριο που είχαν απωλέσει όσα χρόνια δικαζόμασταν αποκαλώντας μας εγκληματική οργάνωση ΠΡΙΝ την καταδίκη μας ακόμα και μέσα στη Βουλη τον ναό της δημοκρατίας τους, τεκμήριο που είχε απωλέσει και ο ανοιχτόμυαλος δήμαρχος των μουσουλμάνων της Αθήνας, που κατέβαζε ψήφισμα καταδίκης λίγες ημέρες πριν την απόφαση δημιουργώντας το αντίστοιχο κοινωνικό κλίμα, και φυσικά το τεκμήριο της αθωότητας το ξεχάσανε όλοι όσοι είναι επιλεκτικά ευαίσθητοι και αναγνωρίζουν επιλεκτικά τεκμήρια και δικαιώματα.

Για μια ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνει την υποκρισία της με χρήσεις όρων που κυριολεκτικά τρεις μήνες πριν καταπάτησε και υπερηφανεύτηκε για αυτό. Δε θα εισέλθω στην ουσία του θέματος που δημιούργησε την ανάγκη αυτής της επιλεκτικής υπενθύμισης στη ΝΔουλα πως υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας καθώς θα το υποτιμούσα εάν το ανέφερα σε αυτό εδώ το άρθρο, διότι ως γυναίκα με αγγίζει βαθιά. Στέκομαι στην εμετική στάση του πιο σάπιου κόμματος που έχει υπάρξει ποτέ θέλοντας να σημειώσω πως μερικά πράγματα κερδίζονται και δεν αγοράζονται όπως οι συνειδήσεις τους.

Ο δικός μου ο πατέρας είναι φυλακή αλλά δε χρειάστηκε ποτέ να ζητήσει να προστατευτεί το παιδί του από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, παρά τον κανιβαλισμό που έχω υποστεί, και αυτό γιατί ο Νίκος ο Μιχαλολιάκος είναι στη φυλακή ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

Θα είστε πάντα ένα κόμμα κλεφτών, παιδεραστών, και βιαστών και εμείς Eθνικιστών. Αυτή είναι η διαφορά μας. 

Ουρανία Μιχαλολιάκου

πηγή

Exit mobile version