Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Οι “ιστορικές διαδικασίες” και οι ημέρες που έρχονται…

Για να βλέπει κανένας καθαρά την πραγματικότητα δεν είναι απαραίτητο να κυκλοφορεί με ειδική άδεια “ελεύθερος” στην Πλατεία Κολωνακίου. Θα έλεγα ότι μάλλον αυτό αποτελεί εμπόδιο στην ορθή κρίση του. Μπορεί να βλέπει την Αλήθεια ακόμη και από το κελί μίας φυλακής αρκεί να έχει ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και να είναι ελεύθερος από κάθε είδους δουλεία και συμφέρον ταπεινό! Η πραγματικότητα, λοιπόν, είναι ότι εις ό,τι αφορά τα της χώρας μας ζούμε μία περίοδο πολιτικά άχρωμη, άοσμη και άγευστη με απόλυτα κυρίαρχο ένα πρόσωπο, το οποίο αποτελεί τον πλέον ακριβή ορισμό της ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ. Όμως, η εποχή απαιτεί “γύψινα εκμαγεία” για να θυμηθούμε τον Έζρα Πάουντ και ό,τι πιο κοντά σε αυτό είναι ο… “Μεσσίας” Μητσοτάκης. Και είναι η κατάσταση στην Ελλάδα ό,τι το περισσότερο κοντά σε μία πιστή αντανάκλαση του πνεύματος της παγκοσμιοποίησης, το οποίο με αφορμή την “πανδημία”, που δεν είναι πανδημία του covid επιχειρεί να επιβάλει ένα καθεστώς σκληρής εξουσίας σε όλους τους λαούς και μάλιστα δεν το κρύβει, αλλά με κυνισμό το διακηρύσσει.

Πρόσφατη είναι η δήλωση του Εβραίου καθηγητή της Ιστορίας Γιουβάλ Νόα Χαράρι, που θεωρείται ο μέγας “φιλόσοφος” της Ιστορίας του καιρού μας, δήλωση με την οποία επιβεβαιώνει ότι πίσω από τα “έκτακτα μέτρα” για τον κορωνοϊό κρύβονται “ιστορικές διαδικασίες”, που έρχονται. Έρχονται ή τις φέρνουν; Και θα μπορέσουν τελικά να τις φέρουν; Η δήλωση του Εβραίου καθηγητή της Ιστορίας, ο οποίος απολαμβάνει ως “σοφός” παγκόσμιας προβολής έχει ως εξής: 

“Ο ρόλος των έκτακτων μέτρων είναι να επισπεύσουν τις ιστορικές διαδικασίες”.

Μόνος του, λοιπόν, ο διακεκριμένος εκπρόσωπος του πνεύματος της παγκοσμιοποίησης το λέει και δεν χρειάζεται κανένας “συνωμοσιολόγος” να μας το πει. Ο covid είναι η αφορμή και στόχος του η παγκόσμια τυραννία. Θα επιτύχουν τον στόχο τους; Η ΙΣΤΟΡΙΑ ποτέ δεν χαρίστηκε σε κανέναν και οι μαθητευόμενοι μάγοι τελικά είναι οι μεγάλοι νικημένοι στο πέρασμα των χρόνων. Αυτό πιστεύω ότι θα συμβεί και αγωνίζομαι να συμβεί στο τέλος, δηλαδή μία ήττα συντριπτική της παγκοσμιοποίησης, που θέλει να καταστρέψει Έθνη, Πατρίδες, Θρησκείες και Παραδόσεις.

Exit mobile version