Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

Εδώ και 40 χρόνια από τις εποχές ακόμα που όλοι πιστεύαν στην ψευδεπίγραφη ευημερία του χρήματος και ήταν τυφλωμένοι από το κέρδος, η Χρυσή Αυγή ήταν το Κίνημα της αντίστασης για κάθε προδοσία, ενάντια σε όλους τους εθνομηδενιστές και τους πολιτικάντηδες που σιγά σιγά κ με τρόπο ύπουλο υπέταξαν την οικονομία μας και ολόκληρη την Πατρίδα.

Κίνημα Αντίστασης λοιπόν η Χρυσή Αυγή από το 1980. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε γειτονιές, σε πλατείες, σε καφενεία και μαγαζιά, σε δρόμους, με τους παλαιότερους Συναγωνιστές να δίνουν την μάχη μαζί με τον Ηγέτη μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο στο μονοπάτι της Αρετής, για να κρατηθεί η φλόγα του Εθνικισμού αναμμένη και να μεγαλώσει. Φλόγα που άναψε ο Αρχηγός μας και την μετέτρεψε σε Φωτιά που ζεσταίνει τις Ψυχές μας !
Η Χρυσή Αυγή όπως και ο Αρχηγός της είναι παλαιάς κοπής. Ένα Κίνημα μεγάλης άξιας ενάντια σε ρουφιάνους και προσκυνημένους, ενάντια σε προδότες και υπερόπτες, ένα Κίνημα αληθινό, Λαϊκό, γνήσιο, που η Μοίρα και ο Χρόνος το δικαίωσε εκπροσωπώντας μια μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού επάξια στην ελληνική Βουλή.
Κάποιοι είπανε πως κάναμε λάθη. Ναι ! Όμως οι πράξεις μας πάντα προσανατολίζονταν με τους αγαθότερους σκοπούς για το καλό της Πατρίδας! Ο Αρχηγός και όλοι οι Συναγωνιστές, βουλευτές και μη, είχαμε στο μυαλό μας και σαν σκοπό το καλό της Ελλάδας και τίποτα παραπάνω. Εξάλλου, αυτός που δεν κάνει λάθη, είναι μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα!
Μας αποκάλεσαν παρωχημένους, μας κατηγόρησαν ως φαύλους, είπανε επίσης ότι οι Ιδέες μας και ακόμα και εμείς είμαστε «γερασμένοι» , ότι βάζουμε το «κόμμα» πάνω από την Ελλάδα ! Με αυτά και ακόμα χειρότερα ψέμματα και συκοφαντίες προσπαθήσαν να μας διαλύσουν και να μας τελειώσουν, όμως εμείς μείναμε πιστοί στις Αρχές και τις Άξιες που όρισε ο Αρχηγός μας, ο Άνθρωπος που πάνω από 40 χρόνια μάχεται για την Ελλάδα  και τώρα είναι πίσω απο τα κάγκελα της Τιμής! Ήμασταν παρόντες σε κάθε μεγάλη στιγμή του Αγώνα μας όπως ακριβώς και εκείνη την ημέρα της 22ας Οκτωβρίου όπου χαιρετίσαμε περήφανα τον Αρχηγό μας και θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής μέχρι να τον ξαναδούμε Ελεύθερο και Απροσκύνητο να παλεύει μαζί με τους Συναγωνιστές του ενάντια σε αυτόν τον σάπιο κόσμο για την Πατρίδα και τον Λαό ! Γιατί Νίκος Μιχαλολιάκος και Χρυσή Αυγή σημαίνουν Αγώνας ενάντια στο σύστημα !
 Χαιρετίζω μέσα από αυτές τις γραμμές όλα τα «Λιοντάρια» αυτών των δύσκολων ημερών, χαιρετίζω τους πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής σε Δομοκό, Μαλανδρίνο και Τρίκαλα. Καλή Δύναμη και καλή Λευτεριά !
ΥΓ1. Πέρνα και εσύ στην Αντεπίθεση! Έλα σε επαφή με το Μέτωπο Νεολαίας του Κινήματος  σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την Ελλάδα!
ΥΓ2. Χαιρετίσματα από τους «τελειωμένους»
ΥΓ3. Άμεση Απελευθέρωση του Πολιτικού Κρατούμενου Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου !
Ο Αγώνας του Γιώργου κ του Μανώλη συνεχίζεται..
Λουκ.
Exit mobile version