Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Πρετεντέρης: “Δεν είμαι φίλος του Μιχαλολιάκου”

Φυλακές Δομοκού κατάδικος με μία απόφαση δικαστηρίου, η οποία κατά κοινήν ομολογία, που ελάχιστοι τολμούν δημόσια να την εκφράσουν, αποτελεί συνέχεια μίας διώξεως πολιτικής.

Είμαι στην φυλακή για τις Ιδέες μου και αυτό, το οποίο είναι το πλέον σκληρό, για μένα, είναι ότι δεν είχαν το θάρρος αυτοί που με καταδίκασαν όχι μόνο στην αίθουσα του δικαστηρίου, αλλά και σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς, να πουν ευθέως την Αλήθεια, να δηλώσουν με παρρησία ότι πρέπει να είμαι στην φυλακή γιατί πιστεύω τα όσα πιστεύω. Δεν με ρώτησαν τίποτε για τις Ιδέες μου στην τετράωρη απολογία. Αντίθετα μου είπαν ότι δεν διώκομαι για τις Ιδέες μου και μου είπαν ψέματα. Ήθελαν να τελειώνουν  με την Χρυσή Αυγή, δεν άντεχαν άλλο το να υπάρχει ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ αντίλογος στο σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας τους, όπου κυριαρχεί η διαφθορά, η συναλλαγή, ο εκφυλισμός, η προδοσία. Δεν με έχουν, όμως, ξεχάσει και έτσι στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” στο άρθρο του Ι.Κ. Πρετεντέρη διάβασα σχετικά: 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ή υποστηρικτές του Μιχαλολιάκου, ούτε του Κουφοντίνα, ούτε του Παπαγγελόπουλου, ούτε κάθε δεξιού ή αριστερού παρακράτους”.

Φυσικά και δεν ήταν ποτέ κανενός “παρακράτους” φίλος ο Πρετεντέρης, ήταν κατ’ ευθείαν του κράτους είτε κυβερνούσε ο Σημίτης, είτε ο Μητσοτάκης. Ήταν πάντα το καλό παιδί της εξουσίας και γι’ αυτό τον σιχαίνεται ο λαός και αυτό φαίνεται από τις εκδηλώσεις “θαυμασμού” απέναντί του σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Η προσπάθειά του να με απαξιώσει ειδικά ο Πρετεντέρης (δεν του χρωστάω το κύριος) περιποιεί για μένα τιμή και δείχνει το μένος ολόκληρου του Συστήματος εναντίον μου. Ξεχνά ο Πρετεντέρης ότι με την ψήφο του Ελληνικού λαού ήμουν επί 7 ολόκληρα χρόνια ο αρχηγός ενός κόμματος της βουλής και μάλιστα επί 5 χρόνια (2015-2019) ο αρχηγός του 3ου κόμματος της χώρας! Τώρα είμαι στην φυλακή ακριβώς γι’ αυτό! Ξεχνά ο Πρετεντέρης και μαζί με αυτόν “ξεχνούν” και κάποιοι όψιμοι “εθνικοπατριώτες”, που πολέμησαν με κάθε μέσον τον Μιχαλολιάκο και την Χρυσή Αυγή μαζί με τους κάθε είδους Πρετεντέρηδες. Εγώ πάντως ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ότι όταν δολοφόνησαν τους δύο Εθνομάρτυρες της Χρυσής Αυγής, τον Γιώργο και τον Μάνο, είχε βγει στο δελτίο ειδήσεων ο Πρετεντέρης για το στυγερό έγκλημα της Λεωφόρου Ηρακλείου και είχε πει ότι την ώρα που έγινε η δολοφονία κυκλοφορούσε κόσμος στην περιοχή και θα  μπορούσε να “σκοτωθεί και κανένας άνθρωπος”!

Αυτός είναι ο Πρετεντέρης, που έγραψε στα “ΝΕΑ” ότι δεν είναι “ούτε υποστηρικτής, ούτε φίλος μου”. Τον ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό γιατί εάν ήταν φίλος μου ο Πρετεντέρης, τότε πραγματικά θα ντρεπόμουν.

πηγή

Exit mobile version