Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλήρης στήριξη του Πακιστάν στην Τουρκία

Την έμπρακτη υποστήριξη στην τουρκία εξέφρασε ο αρχηγός της αεροπορίας του Πακιστάν, ο οποίος δήλωσε σε επίσκεψή του στην γειτονική χώρα πως «το πακιστάν και η τουρκία είναι δύο χώρες, ένα έθνος. Δεν μοιράζονται μόνο την κοινή κουλτούρα και πίστη, αλλά έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και προκλήσεις».

Σύμφωνα με τις πηγές, ο πακιστανός αξιωματικός έκανε λόγο για την γεωπολιτική σύμπνοια των δύο χωρών και σε άλλα περιφερειακά ζητήματα, όπως π.χ. το κυπριακό, την στάση των τούρκων στον πόλεμο του Ναγκόρνο Καραμπάχ,αλλά και τις διενέξεις του πακιστάν με την Ινδία.

Όλα αυτά, την ώρα που βρίσκεται στην χώρα μας μεγάλο ποσοστό πακιστανών λαθρομεταναστών που δυνητικά μπορούν να αποτελέσουν αποσταθεροποιητικό παράγοντα για την χώρα μας προς όφελος του πανισλαμιστικού τόξου σε μια πιθανή ελληνοτουρκική σύρραξη.

Εντούτοις, στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής η εθνικά επικίνδυνη και βαθιά ξενόδουλη ΝΔ για άλλη μια φορά τελεί εν υπνώσει αδιαφορώντας για τις βραχυπρόθεσμες εξελίξεις, αλλά και τις μεσομακροπρόθεσμες συνέπειες.

πηγή

Exit mobile version