Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σοβαρές καταγγελίες του πρώην περιφερειάρχη Αττικής για την διοίκηση Πατούλη

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη προσφάτως ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.
Συγκεκριμένα αναφέρει πως η διοίκηση Πατούλη και η Δούρου με την παράταξή της ενέκριναν από κοινού αμοιβή σχεδόν 300 χιλιάδων ευρώ σε ιδιώτη δικηγόρο για να εκπροσωπήσει δικαστικά την περιφέρεια Αττικής κατά των πολιτών που ζητούν αποζημίωση για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και την καταστροφική πλημμύρα στη Μάνδρα.
Και δεν σταματάει εκεί ο παράνομος “πακτωλός”, καθώς τα χρήματα αυτά αποφασίστηκαν να δωθούν μόνο για τον πρώτο βαθμό εκδίκασης των υποθέσεων, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των δικών. Επιπλέον χρήματα προβλέπονται για το δεύτερο βαθμό, αλλά ακόμα και για το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Tι να πρωτοσχολιάσει κανείς από τα φαιδρά που διαδραματίζονται (και) σε επίπεδο περιφερειακής διακυβέρνησης στην χώρα μας; Το γεγονός πως υπήρξε σκανδαλώδης παράκαμψη της υπάρχουσας νομικής ομάδας της περιφέρειας και προτιμήθηκε η οδός της “ανάθεσης”-μίζας, το ανθελληνικό μένος της γαλάζιας διοίκησης Πατούλη που σπεύδει να αντιμετωπίσει δικαστικά τους πληγέντες πολίτες ή μήπως την (για πολλοστή φορά) προκλητική αλληλο-υποστήριξη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που συμπράττουν κατά τη λαϊκή ρήση “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει” ; Η ασυδοσία του συστήματος στα “καλύτερά” της.

Exit mobile version