Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: “Αστυνόμευση” στο Πανεπιστημιακό Άσυλο… Ένα ακόμη ψέμα του καθεστώτος Μητσοτάκη

Ο τίτλος στα δημοσιεύματα των φυλλάδων και στα ρεπορτάζ των δελτίων ειδήσεων αβανταδόρικος και προκλητικός: “Αστυνομία μέσα στα Πανεπιστήμια”. Το παραμύθι του “Σερίφη” Μητσοτάκη συνεχίζεται και όντως ευρίσκει ανταπόκριση σε μεγάλο μέρος της ανθρωπομάζας των ψηφοφόρων της ηλικίας άνω των 60 ετών (που δεν απέχουν…) και οι οποίοι καθορίζουν ποιος θα κυβερνά αυτόν τον τόπο.

Μάχη εντυπώσεων χωρίς αιδώ, χωρίς αναφορά στις “λεπτομέρειες”, που δεν είναι καθόλου λεπτομέρειες και επιβεβαιώνουν το γνωστό “ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες”… Ας μιλήσουμε γι’ αυτές.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το νομοσχέδιο που ετοιμάζουν θα συσταθεί ειδικό σώμα ΑΟΠΛΟ, που θα έχει… αστυνομικά καθήκοντα, αλλά δεν θα μπορεί να προβεί σε συλλήψεις, παρά μόνο σε περίπτωση… αυτόφωρου αδικήματος(!) και θα ενεργεί ΜΟΝΟ σε συνεννόηση με τις Πρυτανικές αρχές! Επί της ουσίας δηλαδή… θυρωροί! Οι οποίοι “θυρωροί” θα αποτελέσουν και τον προσφιλή στόχο των “νεαρών” μέσα στα πλαίσια της επαναστατικής τους γυμναστικής. ΟΙ εντυπώσεις, όμως, μένουν. Και η εντύπωση, που δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είναι ότι στο περίφημο άσυλο θα υπάρχουν σκληρά… αστυνομικά μέτρα!

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και στο θέμα των Ενόπλων Δυνάμεων. Δηλώσεις, ότι ΘΑ αυξηθεί η θητεία για την μάχη των εντυπώσεων, για να ευχαριστηθούν οι δήθεν στρατοκράτες και δήθεν “πατριώτες”, που ψηφίζουν Ν.Δ. Πόσο θα αυξηθεί η θητεία; Από τους 9 μήνες στους 12 διαρρέουν… Όμως και στο θέμα αυτό υπάρχει μία “λεπτομέρεια”… Όσοι δηλώσουν ότι θα υπηρετήσουν σε μονάδες προφυλακής (Έβρος, νησιά) θα υπηρετούν ΠΑΛΙ 9 μήνες! Για ποιους θα αυξηθεί, λοιπόν, ΜΟΝΟ; Για τους λουφαδόρους, όπου θα παραμείνουν σε γραφεία (εάν πατάνε…) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όμως, είπαμε, οι εντυπώσεις μένουν.

Με ψέματα και προπαγάνδα συνεχίζει την πορεία του το καθεστώς Μητσοτάκη, όμως, η πικρή αλήθεια θα φανεί και θα ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ και πάλι την Χρυσή Αυγή, που η ψευτοδημοκρατία έκλεισε στην φυλακή.   

Exit mobile version