Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 ΕΛΛΑΔΑ: Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ…!

1/ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!
Πολλές φορές, στο πέρασμα των χρόνων, των αιώνων, των χιλιετιών, έθνη καταστράφηκαν, εξαφανίσθηκαν, απο αρρώστειες, πείνα, πολέμους, φυσικές καταστροφές… Ποιός θυμάται π.χ. τους Χετταίους, χιττίτες, Βαβυλώνιους, Χαλδαίους;
Προσπαθούσαν όμως, πάντα, να αποτρέψουν την καταστροφή τους!
Στην Ελλάδα όμως, η τωρινή γενιά, και μάλλον η τελευταία, απεφάσισε την εξαφάνιση του Εθνους!
Εξέλεξε κατ’ επανάληψιν ως κυβερνήτες, αποδεδειγμένους δημίους της χώρας και πορεύεται προς τον αφανισμό, ανέμελη, εν μέσω γελοιότητας, απάθειας, προδοσίας, αποβλακώσεως, τιμωρώντας όσους αντιστέκονται… ΔΕΝ ΑΞΙΖΗ ΟΙΚΤΟΥ!
 Με όπλο την επιδημία του πασίγνωστου πλέον ακόμα και μεταξύ των πλέον παθολογικά ηλιθίων ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ, επιχειρείται μια διεθνής, ανηλεής, προσπάθεια επιβολής της παγκοσμιοποιήσεως!

Στην Ελλάδα δόθηκαν, κυριολεκτικά, δικαιώματα ζωής ,θανάτου και καταστροφής, σε μια απερίγραπτη ομαδούλα  “ειδικών”, όπου άλλοι έχουν βεβαρημένο ιστορικό σε ανάλογες περιπτώσεις, και ΟΛΟΙ, με τα όσα λέγουν, και δυστυχώς επιβάλλουν, καθώς και τις συνεχείς παλινωδίες τους, δημιουργούν το ερώτημα, μήπως θα έπρεπε να εξετασθούν οι ίδιοι από επιτροπή άλλων “ειδικών”….! Μήπως βγάζουν τα… απωθημένα τους εις βάρος των ελληνοφώνων; Μην ξεχνάμε, ότι κανείς δεν τους ψήφισε, κανείς δεν τους γνώριζε, μέχρι να διορισθούν δήμιοι της Ελλάδας! Ο Κούλης τους καλύπτει απόλυτα , αλλά γι’ αυτόν ολόκληρο σύγγραμμα θα μπορούσε να γραφτή…..
Υπάρχουν μερικές λέξεις με τις οποίες μας έχουν …ζαλίση, προκαλώντας τρόμο στο κοπάδι των αδαών και δημιουργώντας τον πολυπόθητο γι’ αυτούς διχασμό και…ρουφιανιά!
ΜΑΣΚΑ, ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ!
Στην αρχαία Ρώμη, μάσκες φόραγαν, σαν φίμωτρα στους δούλους… Τώρα, φίμωτρα φοράνε περιστασιακώς μερικά σκυλιά και μόνιμα όλοι οι ξενόδουλοι και το…κοπάδι που τους ακολουθεί!!!
 Δεν θα ειπώ τίποτε άλλο γι’ αυτό επειδή έχη καταργηθή η ελευθερία του λόγου, μάλλον και το οικογενειακο άσυλο και το δικαίωμα των Ορθοδόξων και μόνο να πηγαίνουν Εκκλησία!
Στα τζαμιά, ποιος τολμάη να ελέγξη, άλλωςτε εκεί ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΗ(!) κατά θαυματουργόν τρόπον, παρά το ότι ορισμένα, ασεβή, ειδησεογραφικά δελτία είπαν ότι ένα τεράστιο ποσοστό των “λάθρο” είναι φορείς του μεγαλειοτάτου ΙΟΥ και επίσης τεράστιο ποσοστό των νοσηλευομένων!!!!
Διπλασίασαν οι καταστροφείς τα πρόστιμα! Μα γιατί είναι τόσο ολιγαρκείς; Τι τους στοιχίζη να τα κάνουν 3000, γιατί όχι και 30000; ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΛΥΒΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣΗ! ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΡΙΞΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ, (ΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕ), ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ (για να φύγη ο…Τσίπρας)!
Ας έρθω τώρα σε μία απο τις κακοποιήσεις της ιατρικής ορολογίας, την περίφημη “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”!
Αν ισχύουν ακόμα τα αναγραφόμενα στα ΛΕΞΙΚΑ και τα συγγράμματα ΕΙΔΙΚΗΣ ΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ, (αν δεν τα κήρυξαν ακόμα παράνομα οι…ειδικοί), τότε, για να μιλάμε για πανδημία θα έπρεπε να ΝΟΣΗΣΗ το 30% τουλάχιστον του παγκοσμίου πληθυσμού, δηλαδή περί τα 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, και με το ποσοστό θνητότητας που επρόβαλλαν, το 3,2% θα είχε γίνη κυριολεκτική καταστροφή… Δεν λένε όμως ότι η πραγματική θνητότης έχη υπολογισθή στο 0,23% στις περισσότερες χώρες και ακόμα μικρότερη συνολικά, δηλαδή η διαφορά είναι τεράστια…οι ίδιες αναλογίες ισχύουν και για την Ελλάδα!
 Όπως, πολύ εύστοχα είπε, διεθνούς κύρους επιστήμων που διαφωνεί καθέτως με τα lockdowns , αν υπολογίσουμε την καθυστέρηση θεραπείας άλλων σοβαρωτάτων ασθενειών, “Η …ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ”!
Ωραία…βαφτίσανε πολλές Μ.Ε.Θ. ως ,”covid-19″ “.. Αλλά, οι θνήσκοντες, κατα 96%, όπως επισήμως ανεκοίνωναν, είχαν υποκείμενα νοσήματα τόσο σοβαρά που και ένα συναχάκι θά τους σκότωνε…Γιατι δε λένε ότι απο αυτά, βασικά απεβίωσαν; Βρέθηκαν και νέοι ιατρικοί όροι…ΜΕ COVID , και όχι ΑΠΟ!
Και ας έρθω στο ΕΓΚΛΗΜΑ! ΝΑΙ, ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΝΝΟΩ!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ 80% ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ!
Πολλοί έχουν αναλύση τα εγκληματικά αποτέλεσματα αυτής της βλακώδους αποφάσεως… Όσοι συμμετείχαν σε αυτήν, είτε έχουν σοβαρώτατα ψυχολογικά προβλήματα, είτε δεν έχουν επαφή μέ την ιατρική πραγματικότητα…
Πόσοι θα πεθάνουν ΑΔΙΚΑ, με όλες τις σίγουρες, βαρύτατες κοινωνικές επιπτώσεις για τις οικογένειές τους;
Καρκινοπαθείς , καρδιοπαθείς και με άλλα βαριά νοσήματα που με πολύ κόπο και καθυστέρηση εξασφάλισαν, επιτέλους μια ημερομηνία, ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ, Ή ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΠΗΡΊΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ, ΕΝΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΗ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΈΝΑΣ ΕΣΜΌΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΟΜΑΔΑ “ΕΙΔΙΚΩΝ”, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΕΊΤΕ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΛΑΤΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΊΤΕ ΈΧΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ!
Μόνον ο κορονοιός μετράη γι’ αυτούς, που ευθύνεται, σύμφωνα με τα δικά τους στοιχεία, για ένα ελάχιστο ποσοστό των θανάτων που του αφιερώνουν!!!
Ας ασχοληθούμε λίγο μέ τα…””ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ””…
Όλοι αυτοί οι θετικοί στα  tests, που τους βαφτίζουν κρούσματα, είναι απλώς “ασυμπτωματικοί φορείς”, που ήρθαν σε επαφή με τον συγκεκριμένο “ΙΟ” και που έχουν πολύ μικρή πιθανότητα να γίνουν ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ,ΕΛΑΦΡΆ Ή ΒΑΡΎΤΕΡΑ,ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ!!!
Πολλοί απο αυτούς θα αναπτύξουν αντισώματα , ακόμη και αν δεν νοσήσουν!!!
Μήπως κάποιοι να ανοίξουν κανένα βιβλίο παθολογίας;
Ο εξαίρετος, αειμνηστος διδάσκαλός μου, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΛΑΜΟΣ, και ο παλαιότερος ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΜΠΕΝΣΗΣ, θα τους “εξέβαλλαν έξω”, με συνοπτική διαδικασία …..κι ας λεγόντουσαν “ειδικοί”!
Ένα δίχτυ, πείνας, ανεργίας, ανείπωτης φτώχειας, κακουχιών ψυχικών διαταραχών, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ, αρχίζη να απλώνεται πάνω από την Ελλάδα! Τι θα γίνουν αυτοί που ζούσαν μέ ένα μισθουλάκο ή χιλιοκομμένη σύνταξη; (είπε ότι το καταλαβαίνη ακόμα και ο ΣΩΤΗΡ μας πρωθυπουργός!!!).
Αρχίζουν αρκετοί απο τούς σωτήρες να λένε ότι τα μέτρα δεν αποδίδουν! Δεν τα σταματάνε όμως!ΤΙΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ; Μέχρι που είναι προγραμματισμένη να φτάση η καταστροφή;;
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…! Μια άλλη λέξη κλειδί…
Αν αυτά που λένε οι “ειδικοί”, που συχνά ακυρώνουν όσα είχαν ειπή παλιότερα, αντέχουν σε διάλογο, εφ’ όσον είναι λάτρεις της δημοκρατίας,(εδω γελάμε, μετα την de facto κατάργησιν άρθρων του συντάγματος), γιατι δέν μετακαλούν μερικούς διεθνούς κύρους επιστήμονες, οι οποίοι διαφωνούν μέ τα θανάσιμα μέτρα τους και να κάνουν ένα δημόσιο διάλογο από τηλεοράσεως, και εκεί να αποδείξουν την αξία τους; Αν μπορέσουν βέβαια…!
Μήπως γιατί φοβούνται ότι μετά, ακόμα και οι χαχόλοι που κατά τη γνώμη τους απαρτίζουν τον ελληνικό λαό θα τους αποκαλούν απλά…………(βαλτε μόνοι σας χαρακτηρισμο!!!!)
Έρχομαι για λίγο στους ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ με τους οποίους έχω ασχοληθη διεξοδικά σε άλλα κείμενα… Έκαναν, λέη, μια δήλωση, ότι το κλεισιμο των εκκλησιών τα Χριστούγεννα θα είναι πόλεμος! Τους τρομάξατε! Τώρα προσποιήσθε ότι ξυπνήσατε;
Μα, απερίγραπτοι, έχη αρχίση κανονικός διωγμός απο το Πάσχα! Τον αποδεχθήκατε ,τον επισημοποιήσατε, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΝΑ ΗΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΝΘΙΜΑ!
Να αναγγείλετε τον διωγμό στους απανταχού Ορθοδόξους! Να κηρύξετε ΡΗΞΙΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ!
Αφού η κυβέρνηση το κάνη ,””de facto”” απαντήστε με “de jure” δήλωσιν!!!
Είναι νομιμώτατη αυτή η αντίδραση και οι δυνάσται δέν θα την άντεχαν….ΑΚΟΜΑ!!!Διότι με την εξαιρετική, από επαγγελματίες, προπαγάνδα απαξιώσεως της θρησκείας που γίνεται τόσα χρόνια, σε λίγο θα επιτύχουν τον σκοπο τους!
ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΙΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΝ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΙΑΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙ ΑΥΤΗΝ!
2/ΣΚΟΤΑΔΙ!
Η ολίσθησις πρός την κατάργησιν της ελευθερίας είναι αργή, προσεκτική εκ μέρους των δυναστών…υποβάλλεται με μεγαλη τέχνη ώστε να γίνη αποδεκτή… Η φτώχια και η δυστυχία έρχονται επίσης βαθμιαία…Δεν τις καταλαβαίνη κάποιος μέχρι να αγγίξουν αυτόν τόν ίδιο…Η αποξένωσις που επιχειρείται, έχη το σκοπο να απομονωθούν οι Έλληνες απο τον συνήθη περίγυρό τους και να είναι απόλυτα ευάλωτοι, στην απίστευτη ψυχολογική επίθεση που τους γίνεται από τις τηλεοράσεις… ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΊΝΗ ΑΥΤΟ…!!!
Ακούστηκε και μία επεισοδιακή ιδέα , ότι πρεπει να εφαρμοσθή πλήρης φυλάκισις των πολιτών “όπως στη γιουχάν της Κίνας”!
Αυτός που το είπε είναι, λεη, και καθηγητής! Έχει επαφή με την πραγματικότητα; Τι σχέση έχη η κουλτούρα των κινέζων και η ζωή σε μια πόλη πολύ μεγαλύτερη σε πληθυσμό απο τήν Ελλάδα, με τις δικές μας; Θέλη να δοκιμάση πόσοι θα τρελλαθούν, θα αυτοκτονήσουν, πόσες οικογένειες θα διαλυθούν οριστικά; ή ..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΠΟΥ ΠΑΊΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ; Βαρέθηκα να ακούω ο,τι μπούρδα του κατέβη καθενός!
Είναι έτοιμοι να επιβάλλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ “HABEAS CORPUS”, ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΕΓΛΗΜΑΤΊΕΣ! Θα το τολμήσουν; Πάντως νόμοι δεν χρειάζονται…(αν και στην Ελλαδα υπάρχουν)
Τό σιωνιστικό κατεστημένο τα έχη όλα προβλέψη! Θα παραθέσω ένα σύντομο και απλούστατο παράδειγμα: Έστω, καποιος που πρέπει λόγω εργασίας να ταξιδεύη σε διάφορες χώρες μέ αεροπλάνο… Ήδη αεροπορικές εταιρείες έχουν δηλώση ότι δεν δέχονται ανεμβολίαστους…ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΟΣ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! Ή τον υποχρεώνουν να φορά παντού μάσκα “μέχρι να εκλείψη ο κίνδυνος”, και στιγματίζεται σαν πραγματικός παρίας…
ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!
Αν πριν ένα χρονο έλεγε κάποιος ότι θα έρθη σύντομα στιγμή που για να πάς ένα σκύλο βόλτα, θα πρέπει να το ανακοινώσης στην…κυβέρνηση, και άν δεν έχης σκύλο, δε βγαίνης μετα τις 9 το βράδυ ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ! Τώρα θα σε ρουφιανέψη στενός συγγενής σου, όπως στη Σοβιετική Ένωση επί Στάλιν…!!
Προσοχή, εκείνοι που τα φαντάστηκαν και τα επέβαλλαν αυτά, και πολλά άλλα, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ!
Που θα καταλήξη η Ελλάδα; Η περιγραφή είναι φρικτή, με υπερβαίνη. Θα παραθέσω δύο κείμενα για να την εκφράσω…
Α/Ο ΧΑΜΗΛΟΣ ΒΥΘΟΣ…
“Εδώ η αληλεγγύη εξαφανίζεται, ο δαίμονας αρχίζη να διαφαίνεται…Ο καθένας για τον εαυτό του. Το τυφλό “εγω”, ψάχνη, ορύεται και κατατρωγη! Ο κοινωνικός καταστροφέας είναι μέσα σ’ αυτή την άβυσσο!
Οι άγριες σκιές που περιφέρονται, σχεδόν ζωώδεις, σχεδόν φαντάσματα, δεν ενδιαφέρονται για την παγκόσμια πρόοδο, μόνο για τη δική τους ικανοποίηση.
Έχουν δύο μητέρες και τις δύο τραγικές! Την αμάθεια και την αθλιότητα…έχουν έναν οδηγό..την ανάγκη για κάθε είδους ικανοποίηση και την όρεξη…Είναι αιμοβόρες σαν θηρία!!!
Από τον πόνο περνάνε στο έγκλημα, να πεινάς, να διψάς, είναι η αρχή, να είσαι ο σατανας είναι η κατάληξη!!!
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ….
Στο πάνω μέρος της κοινωνίας υπάρχη η πολιτική και η φιλοσοφία…ΕΔΩ ΟΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΛΆΘΟΣ!!!
Υπάρχη όμως κάτω από την κοινωνία, και θα υπάρχη μέχρι να εξαφανισθούν η αμάθεια και η αθλιότητα, το μεγάλο σπήλαιο του κακού!
Αυτό το μέρος είναι ο εχθρός των πάντων, υπονομεύη τα πάντα…
Το όνομά του: ατιμία, κλοπή, πορνεία, δολοφονία… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΘΕΛΗ ΤΟ ΧΑΟΣ. Η “ΣΚΕΠΗ” ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΑΘΕΙΑ!
ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!
Ο ΜΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ…
ΒΚΤΩΡ ΟΥΓΚΩ , “ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ”
Προς αυτή όμως την καταληξη, την αμάθεια, τις στερήσεις, το μίσος, την απομόνωση, την καταστροφή, εξωθούν την κοινωνία επί 45  χρόνια , εκείνοι που αντί να την διοικούν, όπως αυτοβούλως ΟΡΚΊΣΤΗΚΑΝ, άτιμα την εκμεταλλεύονται!
Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥΣ… ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ!
Και ας έρθουμε τώρα στην τελευταία στροφή ενός πολύ γνωστού ποιήματος, που γράφτηκε ακριβώς 100 χρόνια πρίν και δυστυχώς είναι πάντα επίκαιρο…
Οι συνθήκες είναι χειρότερες,…τότε υπήρχε φτώχια ,πόλεμος!
Τώρα, εδώ και δεκαετίες η χώρα καταρρέει….Έφτασε να βρίσκεται σε κατοχή από τους δήθεν κυβερνήτες της… Μέχρι περιορισμοί κυκλοφορίας υπάρχουν! ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡ, ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ!
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΘΗ!
Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ, ΟΙ ΕΠΈΤΕΙΟΙ ΔΙΏΚΟΝΤΑΙ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ!
Η παγκόσμια Σιωνιστική οργάνωση επιχειρή μια γενικευμένη επίθεση για να εφαρμόση την προγραμματισμένη από τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! (δικά τους τα λόγια )
Και οι Έλληνες που πορεύονται;;;
…κι έτσι στην σκότεινη ταβέρνα
πίνουμε πάντοτε σκυφτοί
σαν τα σκουλήκια κάθε φτέρνα
όπου μας εύρη μας πατεί
κι εμείς, δειλοί, μοιραίοι, κι άβουλοι αντάμα
προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα…….
 
Κώστας ΒΑΡΝΑΛΗΣ,,”ΟΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ”
Την ταβέρνα την κλείσανε κι αυτήν ,τα φαρμάκια πνίγουν το λαο…
Η τρομερή όψη του θανάτου και της φτώχειας έρχεται…
ΜΟΝΟ Η ΦΤΕΡΝΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΗ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΕ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΗ……
3/ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;
“Εμπρός παιδιά της πατρίδας…η ημέρα της δόξας έφτασε..
Εναντίον μας της τυρρανίας το αιμοσταγές λάβαρο έχη υψωθή
Ακούστε, μέσα στην ύπαιθρο, να βρυχώνται οι αιμοδιψείς στρατιώτες
Έρχονται, μέχρι μέσα στα χέρια σας, να σφάξουν τους γιους και τις συντρόφισσες σας…
ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ…ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ…
ΚΙ ΕΝΑ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΗ ΤΑ ΙΧΝΗ ΜΑΣ
ΤΡΕΜΕΤΕ τύρρανοι κι εσεις ύπουλοι το όνειδος όλων των παρατάξεων…
ΤΡΕΜΕΤΕ, τα αδελφοκτόνα σας σχέδια, θα βρουν επιτέλους την αποτίμησή τους
Όλοι είναι στρατιώτες για να σας πολεμησουν , κι αν πέσουν οι νέοι μας ήρωες…
Η γη θα φτιάξη άλλους πανέτοιμους να πολεμήσουν εναντίον σας
Ιερή αγάπη της Πατριδας, οδήγησε και στήριξε τα εκδικητικά μας χέρια…
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…
Πολέμησε μαζί με τους υπερασπιστές σου…
Κάτω από τις σημαίες μας, όπου η ΝΙΚΗ προστρέχη στους αρρενωπούς μας τόνους….
Οι εχθροί μας που θα ψυχορραγούν, να δουν τον θρίαμβό σου και τη δοξα μας”.
Το κείμενο αυτό, εκτός από εκείνους που θα το παραλάβουν προσωπικά, θα δημοσιευθή και σε καποια ιστοσελίδα..
Θα υπάρξουν μαλάκες, που θα αρχίσουν να ψάχνουν για τον ……φασίστα, ναζί
,,ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΝ, κλπ, που διασπείρη τέτοιες αιμοσταγείς ιδέες, για να επιληφθή η…ανεξάρτητη δικαιοσύνη..και να εκδοθή διεθνές ένταλμα σύλληψης!
Εγώ λοιπόν σαν νομοταγής ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, θα τον καταδώσω!
Είναι ο λοχαγός του μηχανικού του Γαλλικού Στρατού, Κλαύδιος, Ιωσήφ ΡΟΥΖΕ ΝΤΕ ΛΙΖΛ! Τελευταία γνωστή διεύθυνση, Στρασβούργο..όπου και το παρουσίασε το…..1792!
Αυτό που διαβάσατε είναι η, επί λέξει, μετάφρασις τών εδαφίων 1,4,6 και της επωδού, εκείνου που λεγόταν αρχικαά “τραγούδι του στρατου του Ρήνου””…
Προσοχή όμως, αργότερα ονομάσθηκε …ΜΑΣΣΑΛΙΩΤΙΣ ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ!
Συμβουλή προς άσχετους μ@λ@κες, …μην λέτε τίποτα…οι Γάλλοι είναι ΑΚΡΑΙΩΣ ευαίσθητοι για τον εθνικο τους υμνο!
Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΊΑΣ, ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ!
Σην Ευρώπη το περίφημο σχέδιο, coudenhove – kallergi, όπως όλα δείχνουν, βαίνη πρός ολοκλήρωση! Η Ελλάδα, μάλλον θα είναι, πολλαπλώς, το πρώτο θύμα…Οι άφρονες ελληνόφωνοι, απόλυτα υπεύθυνοι για την συμφορά τους, θα “ξυπνήσουν” μια, ΟΧΙ μακρινή ημέρα, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΟΝ”!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ ΠΛΕΟΝ……
Είναι άνευ νοήματος να προσθέσω οτιδήποτε άλλο…..
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ!
Κ.Α.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ -Μ.Ε.Θ.
Exit mobile version