Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Χλεύη του ΣΥΡΙΖΑ ο “Μακεδονομάχος” πρώην Επενίτης υπουργός του Μητσοτάκη, Βορίδης

Το θράσος δεν λείπει από τους υπουργούς της Ν.Δ. Παίζουν με επιμονή το χαρτί του “πατριωτισμού” και μέσα στα πλαίσια αυτά ο Υπουργός Ναυτιλίας της Ν.Δ. Πλακιωτάκης έκανε δηλώσεις γεμάτες λεονταρισμούς για τα Ίμια την ίδια περίοδο, που οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο και προκαλούν. 

Προηγούμενος άθλος “πατριωτικός” της Νέας Δημοκρατίας η πλήρης αποδοχή της προδοτικής, όπως την έλεγαν και είναι, Συμφωνίας των Πρεσπών. Αλήθεια όποιος αποδέχεται μία Συμφωνία προδοτική δεν είναι και αυτός προδότης; 

Λίγο πριν, λοιπόν, τις “Πρέσπες” του Αιγίου, που έρχονται αναφορά έγινε στην βουλή από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος θυμάται αλήθεια τους τότε βουλευτές και σήμερα υπουργούς της Ν.Δ. με τα νάιλον σημαιάκια τους στα συλλαλητήρια να βγάζουν “Σέλφι” πλήρεις πατριωτικού οίστρου; Ναι τους “ακροδεξιούς” πρώην Καρατζαφερικούς Βορίδη, Άδωνι, Πλεύρη; Τι λένε τώρα για την… Βόρειο “Μακεδονία”; Τίποτε! 

Έχουν καταντήσει η χλεύη των εθνομηδενιστών του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Ζαχαριάδης απευθυνόμενος στον πρώην Επενίτη και φίλο του Ζαν Μαρί Λεπέν του “φασίστα” και “Ρατσιστή”, σήμερα υπουργό του Κυριάκου, τον Βορίδη του είπε: “Κύριε Βορίδη, τώρα που όχι μόνο τηρείτε, αλλά τιμάτε την Συμφωνία των Πρεσπών, τι έχετε να πείτε;” Και φυσικά δεν είπε τίποτε… Κορόιδο είναι; 

Αυτά τα ολίγα για τους “πατριώτες”, που δεν ήθελαν την Χρυσή Αυγή για να πολεμήσουν την προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ. Και για τους άλλους “πατριώτες” και ολίγον (όσο πατάει η γάτα…) “εθνικιστές”, που ονειρεύονται ότι με τις ευλογίες του Συστήματος, θα γίνουν η νέα… Χρυσή Αυγή!

πηγή

Exit mobile version