Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: “Άκρα του τάφου σιωπή…”

Μας έθαψαν κανονικά με μία φανταστική κατηγορία (“εγκληματική οργάνωση”), ρίχνοντάς μας σχεδόν 500 χρόνια φυλακή για έναν φόνο με γνωστό δράστη, που ομολόγησε την πράξη του, που έγινε εκτός πολιτικής δραστηριότητος του κόμματος σε τυχαίο σημείο και σε τυχαία ώρα. Και ανάμεσα στα πρόσωπα, που εκ των προτέρων ζητούσαν την καταδίκη μας (ποιο τεκμήριο αθωότητας;) και χειροκρότησαν εν συνεχεία την πολιτική μας εκτέλεση η πρόεδρος της δημοκρατίας (επιλογή Μητσοτάκη) Σακελλαροπούλου, η οποία προσπαθεί να γίνει δημοφιλής. Τα όνειρα δεν απαγορεύονται σε κανέναν… Η οποία Σακελλαροπούλου, αρθρογράφησε σε εφημερίδα. Σε ποια εφημερίδα; Μα στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, γνωστή για τις εθνομηδενιστικές θέσεις της και βεβαίως για τον ρόλο που έπαιξε στην πολεμική κατά της Χρυσής Αυγής, όπου διεκρίθει για το μίσος και το πάθος της εναντίον μας. Ένα μίσος και ένα πάθος που δεν λέει να κοπάσει ίσως γιατί τελικά φοβούνται ότι δεν μας “έθαψαν”…

Μέσα σε όλα αυτά και ευρισκόμενος στο κελί μίας φυλακής παρακολουθώ, όσο μπορώ, την πολιτική επικαιρότητα που είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ ασήμαντη, αδιάφορη, τετριμμένη και ζέχνει ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ. Η αναφορά βεβαίως ακόμη και του ονόματος Χρυσή Αυγή απαγορεύεται, αλλά δεν λείπουν οι αφορμές να γράφονται πότε-πότε δυο, τρεις γραμμές το πολύ-πολύ γι’ αυτήν.

Έτσι σχετικά με την υπουργοποίηση της Σοφίας Βούλτεψη (κανένας δεν χάνεται τελικά σε αυτόν τον τόπο) διαβάσαμε στην εφημερίδα “δημοκρατία” (5/1/2021 – Παναγιώτης Λιάκος): 

“Η Βούλτεψη όταν εκδόθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για τους χρυσαυγίτες είχε βγει στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα και είχε προτείνει να κηρυχθεί “άγιος” ο Παύλος Φύσσας, επειδή βοήθησε το πολιτικό σύστημα να απαλλαγεί από την Χρυσή Αυγή”.

Ομολογία ΚΥΝΙΚΗ και ξεκάθαρη εκ μέρους μίας υπουργού του καθεστώτος Μητσοτάκη για τον χειρισμό που έγινε από ολόκληρο το Σύστημα και όχι μόνον την Ν.Δ. “να απαλλαγεί από την Χρυσή Αυγή”. Μία ακόμη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι είμαστε φυλακή για τις Ιδέες μας, ότι η δίωξή μας είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ανθρωπάκια, που μιλάτε για ελευθερία των ιδεών, γιατί σιωπάτε; Από φόβο ή από υποκρισία; Το ίδιο είναι.

πηγή

Exit mobile version