Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Ο αντιφασισμός ΔΕΝ βλάπτει σοβαρά την υγεία; 

Επανέρχομαι στην 7η Οκτωβρίου 2021, ημέρα της καταδίκης μου και ημέρα ΝΤΡΟΠΗΣ για όσους ακόμη, πολλούς ή λίγους, διαθέτουν Αξιοπρέπεια και αίσθημα Δικαιοσύνης σε αυτήν την χώρα. Στην 7η Οκτωβρίου και την συγκέντρωση χιλιάδων, παρά την απαγόρευση για τον κορωνοϊό. Και διαβάζω σχετικά (“δημοκρατία”, Π. Λιάκος, 7/1/2021):

“Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ των χιλιάδων αριστεριστών στο Εφετείο την ημέρα της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή άφησε ασυγκίνητους δημοσιογράφους, λοιμοξιολόγους, πολιτικούς.”

Προσθέτω ότι όχι μόνον τους άφησε “ασυγκίνητους”, αλλά έσπευσαν να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι επετράπη η επικίνδυνη, σύμφωνα με όσα οι ίδιοι υποστηρίζουν με φανατισμό, αυτή, για την δημόσια υγεία, συγκέντρωση γιατί υπήρχε “υπέρτερο αγαθό”, που έπρεπε να προστατευθεί! Ποιο ήταν αυτό το “υπέρτατο αγαθό”; Ο αντιφασισμός, η καταδίκη της Χρυσής Αυγής! Και ποιος ήταν αυτός, ο οποίος προέβη σε αυτήν την τραγική και συνάμα κωμική δήλωση; Ένας γραφικός τύπος, που κάποτε μάζευε χρήμα, πουλώντας “αρχαιολατρεία”και ύστερα “ακροδεξιός” και τώρα ένθερμος αντιφασίστας φιλελεύθερος. Με τις ευλογίες της Ν.Δ. η συγκέντρωση και από κοντά βεβαίως και σύμπασα η αριστερά. Από τον Αλέξη Τσίπρα, που έδωσε το “αγωνιστικό” του παρόν, μέχρι τον Κουτσουμπά του ΚΚΕ, που χειροκροτούσε τους δικαστές, δείχνοντας το κατάντημα αυτού του ίδιου του κράτους και βεβαίως κάθε είδους μπολσεβίκοι, Τροτσκιστές και Σταλινικοί μαζί, χέρι-χέρι, στον κοινό αγώνα κατά των ΑΛΗΘΙΝΩΝ Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής και απόντες όλοι οι μισθοφόροι δήθεν “ακροδεξιοί” και “εθνικιστές”, μισθοφόροι της Ν.Δ. στον βρωμικό πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής.

πηγή

Exit mobile version