Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πατριδοκαπηλία του Σαμαρά ως “άλλοθι” για τις κυβερνητικές προδοσίες

Βγήκε στην “γύρα” ο “μακεδονομάχος” πρώην πρωθυπουργός, αρχισκευωρός και δήμιος του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος Αντώνης Σαμαράς και παραχώρησε συνέντευξη σε συστημική φυλλάδα προκειμένου να “εξαπολύσει μύδρους” ενάντια στον εν ενεργεία αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δηλώσεις του κινήθηκαν στο επίπεδο μιας ψευδεπίγραφα “σκληρής” κριτικής σε θέματα όπως η τουρκική προκλητικότητα και η στάση της ΕΕ, η συμφωνία των Πρεσπών και η ΑΟΖ.

Στην κοινή γνώμη αρχίζει και γίνεται πρόδηλο πως η ενδοτική κυβέρνηση θα προχωρήσει σε υποχωρήσεις που ενδέχεται να βλάψουν ποικιλοτρόπως τα εθνικά συμφέροντα, πιστή στην διακομματική γραμμή του εθνομηδενισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο … “πατριώτης” Σαμαράς, “κατέκρινε” την στάση της Γερμανίας απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο, μίλησε για “εθνικά επιζήμια” συμφωνία των Πρεσπών και ανέφερε πως δήθεν έκανε “αγώνα για την ΑΟΖ” από την εποχή που ήταν αντιπολίτευση το 2011!

Επειδή όμως οι Έλληνες πατριώτες και πολύ περισσότερο οι Εθνικιστές δεν ξεχνάμε εύκολα, θυμίζουμε πως ο “σκληρός δεξιός” Σαμαράς ήταν αυτός που παρέδωσε καθ’ολοκληρίαν την διακυβέρνηση της χώρας στους τοκογλύφους των Βρυξελλών και υπηρετούσε πιστά τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ που επιθυμούσαν διακαώς να “έρθουμε σε συμφωνία” με τα σκόπια.

Ήταν αυτός που επί προεδρίας του μειώθηκαν δραματικά οι στρατιωτικές δαπάνες και άνοιξαν οι “πόρτες” για την εισαγωγή των αλλοφύλων λαθρομεταναστών στα σώματα ασφαλείας. Δεν λησμονούμε επίσης πως ο ίδιος ΔΕΝ ανακήρυξε (ενώ κυβερνούσε για 2μιση χρόνια) την ΑΟΖ “για την οποία αγωνιζόταν”. Μιας ΑΟΖ για της οποίας την ανακήρυξη η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου στην βουλή το 2012! Ποιον κοροϊδεύει επιτέλους σε αυτή την χώρα ο Μεσσήνιος πολιτικάντης;

Το παιχνίδι του “καλού μπάτσου/κακού μπάτσου” που η προδοτική ΝΔ παίζει επί δεκαετίες στις πλάτες εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών έχει κουράσει. Τέτοιου τύπου “κριτικές” δεν αποτελούν τίποτε άλλο από ένα αποτυχημένο “ξέπλυμα” της “σκληρής σαμαρικής” πτέρυγας της δεξιάς που ακολουθούσε και ακολουθεί τις ίδιες πολιτικές με τον “μετριοπαθή” Μητσοτάκη και λογοδοτεί στα ίδια κέντρα εξουσίας με αυτόν.

Exit mobile version