Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Mνημόσυνο Γεωργίου Γρίβα Διγενή: Στεφάνι εκ μέρους του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου

Εκ μέρους του αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νίκου Μιχαλολιάκου κατατέθηκε σήμερα στεφάνι στο τάφο του αρχηγού της ΕΟΚΑ Γεωργίου Γρίβα Διγενή από τον συναγωνιστή Ανδρέα Λιασίδη παρά τις συνθήκες γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας που απέτρεψαν την παρουσία κόσμου στο χώρο.

Ο αιχμάλωτος του καθεστώτος της διαπλοκής και της εξάρτησης της Ελλάδος σε ντόπιους και ξένους τοκογλύφους Νίκος Μιχαλολιάκος δεν ξεχνά την σκλαβωμένη Κύπρο και τον αγώνα που διεξάγουν οι εθνικιστές για απελευθέρωση και Ένωση με την Ελλάδα χωρίς συμβιβασμούς με το κυπριακό προδοτικό κατεστημένοΜέσα από τα σίδερα της φυλακής του, ο αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στέλλει μήνυμα ανυποχώρητου αγώνα και νίκης. 
Αυτοί που ετοιμάζονται να σύρουν την Κύπρο στα παζάρια και σε λύση διχοτομική είτε ομοσπονδίας είτε δύο κρατών θα βρουν απέναντι τους τους Έλληνες εθνικιστές όπου γης.
Καμιά υποχώρηση.
Η Κύπρος μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της απομόνωσης της και ανισορροπίας ισχύος μέσα από νέες θεσμικές σχέσεις με την Ελλάδα και να διεκδικήσει την κατεχόμενη επικράτεια της.
Exit mobile version