Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θα γίνουν πρόωρες εκλογές το 2021;

Μετά τον «ανασχηματισμό», τα μιλημένα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα προαναγγέλλουν πρόωρες εκλογές, για το διάστημα Μαΐου-Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για σκόπιμη παραπλάνηση του ελληνικού λαού!

Κατ’ αρχάς, για να μη μας δουλεύουν τα λαμόγια, ο ανασχηματισμός δεν ήταν… εκλογικός, όπως τον παρουσίασαν. Έγινε μόνο και μόνο για να αντικατασταθεί ο πρώην αρχικνίτης Θεοδωρικάκος, ο οποίος σήκωσε πολύ ψηλά τον αμανέ κι άρχισε να κάνει διάφορες «δουλίτσες» μόνος του, χωρίς να καταβάλλει την «καθιερωμένη» μίζα στον Μεγάλο Μιζαδόρο!

Πάμε παρακάτω… Για να γίνουν πρόωρες εκλογές ή για να υπάρξουν σημαντικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, δε φτάνει να το θελήσει ο Μητσοτάκης ή οποιοδήποτε άλλο ενεργούμενο. Πρέπει οπωσδήποτε να το αποφασίσουν και να το διατάξουν τα Μεγάλα Αφεντικά του Μητσοτάκη και των υπόλοιπων ενεργούμενων (Τσίπρα, Κουτσούμπα, Γεννηματά, Βελόπουλου και λοιπών), η Αφέντρα Μέρκελ, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η CIA η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, δηλαδή η πλανηταρχία!

Για την ώρα, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι απολύτως ελεγχόμενη, οπότε οι διεθνείς αφέντες δεν έχουν λόγο να ανακατέψουν τα σκατά – μετά συγχωρήσεως! Σίγουρα βέβαια θα το κάνουν αναγκαστικά όταν θα σκάσει το κανόνι της νέας χρεωκοπίας και θα πρέπει να επιβάλλουν νέα Μνημόνια δυστυχίας!

Αυτό μπορεί να συμβεί το φθινόπωρο του 2021, μπορεί και τον επόμενο χρόνο. Κατά πάσα πιθανότητα, χωρίς πρόωρες εκλογές, με τον σχηματισμό κυβέρνησης… σωτηρίας, δηλαδή συγκυβέρνησης ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (ή κομματιού του ΣΥΡΙΖΑ), με πρωθυπουργό τρίτο πρόσωπο. Μπορεί κάποιον-α κιναλήτη-πασοκοκλέφτη, μπορεί και κάποιον νέο «Παπαδήμο». Αν όμως κριθεί πως είναι καλύτερα να γίνουν εκλογές για να υπάρξει κάποια εκτόνωση του κόσμου, αυτές δε θα είναι… διπλές, αλλά θα οδηγήσουν σε «μεγάλη συγκυβέρνηση», γιατί δε θα μπορέσει οποιαδήποτε μονοκομματική κυβέρνηση να διαχειριστεί την «έρημη γη» που θα αφήσουν πίσω τους τα lockdown!

Αυτά τα ολίγα…

Exit mobile version