Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

31 Ιανουαρίου 1996, Ίμια, η μαύρη νύχτα του Ελληνισμού

Γράφει ο Νικόλαος Η. Σκαντζός
Κάθε χρόνο από εκείνη τη μαύρη νύχτα, κάθε χρόνο όταν έρχεται η μαύρη αυτή επέτειος, οι Έλληνες Εθνικιστές θυμούνται με πόνο, εκείνα τα τραγικά γεγονότα.
Θυμούνται την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου, τον θάνατο των τριών Ελλήνων αξιωματικών του πολεμικού μας ναυτικού και διακατέχονται από ανάμεικτα συναισθήματα ντροπής, πόνου, οργής, και εκδίκησης.


Νοιώθουμε οργή για την προδοτική εκείνη Κυβέρνηση Σημίτη που υπέστειλε την Ελληνική Σημαία από Ελληνικό έδαφος, και νοιώθουμε ντροπή που έδωσε εντολή ατάκτου υποχωρήσεως του Ελληνικού Στρατού από το σημείο, δεχόμενη έτσι κλωτσιά στα πισινά, από την μισητή μογγολική φυλή.
Νοιώθουμε οργή, γιατί εκείνη η υποχώρηση είχε σαν αποτέλεσμα το γκριζάρισμα της περιοχής και έκτοτε απαγορεύεται να πατήσει πάνω στα Ελληνικά Ίμια, Ελληνικό ποδάρι.
Νοιώθουμε οργή γιατί τον ηρωϊκό θάνατο των τριών Αξιωματικών, τον παρουσίασαν λες και πήγαν από τροχαίο ατύχημα, λέγοντας ότι έπαθε βέρτιγκο, ότι ζαλίστηκε ο πιλότος, ενώ από την άλλη, το πόρισμα της έρευνας για τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου, δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.
Νοιώθουμε οργή, γιατί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα εκείνες τις μέρες, με την απαθή του στάση, αμαύρωσε την μνήμη των τριών γενναίων Αξιωματικών, που εκτελώντας διαταγές, πέταξαν πάνω από τα Ίμια, την ώρα που Τούρκοι κομάντος είχαν πατήσει πόδι εκεί, και δεν επέστρεψαν ποτέ.
Οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες, την μοιραία εκείνη νύχτα της 31 Ιανουαρίου του 1996, βγήκαμε στους δρόμους, διαδηλώσαμε και καταγγείλαμε την προδοτική υποστολή της Ελληνικής σημαίας, (για πρώτη φορά στην Ιστορία) από Ελληνικό έδαφος.
Οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες, από 1996 μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο τιμούμε τους τρείς ηρωϊκούς Αξιωματικούς που έπεσαν για την Πατρίδα, και θυμίζουμε στον Ελληνικό λαό την μεγάλη προδοσία που συνετελέσθη εκείνη τη μοιραία και μαύρη νύχτα.
Δηλώνουμε ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους Ήρωές μας, θα τιμούμε κάθε χρόνο τη μνήμη τους και περιμένουμε να έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα, που θα στήσουμε ξανά την Ελληνική Σημαία πάνω στα Ελληνικά Ίμια, αφού πρώτα πάρουμε εκδίκηση για τον θάνατο των τριών Αξιωματικών μας.
Για τον υποπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον υποπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και τον Αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψό.
ΕΣΟΝΤΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!

 

πηγή

Exit mobile version