Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυξημένες λαθρομεταναστευτικές ροές στην Ευρώπη ελέω επιδημίας covid

Σύμφωνα με τον οργανισμό “για την ανάπτυξη της μεταναστευτικής πολιτικής” (ICMPD), η διαθεσιμότητα εμβολίων κατά του κορωνοϊού, αλλά και η “ποιότητα του συστήματος υγείας” στις χώρες της Ε.Ε. θα οδηγήσουν φέτος στην αύξηση του αριθμού των μεταναστών, γράφει γερμανική εφημερίδα με τίτλο «Έλκει μετανάστες το ευρωπαϊκό σύστημα υγείας».

Στην Handelsblatt αναφέρει ο επικεφαλής του εν λόγω κέντρου Μίχαελ Σπιντελέγκερ πως «τα δωρεάν εμβόλια και οι καλές υγειονομικές υπηρεσίες είναι ιδιαίτερα ελκυστικές για μετανάστες από την Αφρική, τη Λ. Αμερική και την Ασία», ενώ προσθέτει «σε πολλές χώρες φθίνουν οι ελπίδες για οικονομική ανάκαμψη. Και αυτό θα ενισχύσει την μετανάστευση». Μια μετανάστευση που από ότι φαίνεται είναι “καλοδεχούμενη” στους κύκλους των “συμμάχων” μας.
Όχι φυσικά πως θα υπήρχε κάποια διαφορετική πολιτική από την συμμορία των Βρυξελλών άνευ της επιδημίας, αλλά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά το πόσο εχθρική είναι η “ευρωπαϊκή” ένωση και οι διακρατικοί θεσμοί που την απαρτίζουν προς την Ελλάδα αλλά και γενικά προς τα λευκά ευρωπαϊκά έθνη.

πηγή

Exit mobile version