Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

28 Ιανουαρίου 2012: Όταν δεκάδες χιλιάδες Εθνικιστές κατέκλυζαν τους δρόμους των Αθηνών

Γενάρης του ’12, σχεδόν μια δεκαετία πριν, βρισκόμαστε στην Ελλάδα της άγριας κοινωνικής αποσύνθεσης λόγω μνημονίων και εθνικών ταπεινώσεων, σε καιρούς σκοτεινούς οι οποίοι ελάχιστα διαφέρουν από αυτό που επικρατεί και σήμερα. Ήταν οι εποχές τότε, όπου ένα μαχητικό Κίνημα κατακτούσε τις καρδιές ασυνήθιστα πολλών χιλιάδων Ελλήνων, μέσω των αδιάκοπων και πολυεπίπεδων αγώνων που αυτό το Κίνημα έδινε στους δρόμους και στις πλατείες, πρεσβεύοντας τις αξίες του ιερού μας Αίματος και της ακλόνητης Τιμής μας.

Επρόκειτο για τον θρυλικό πολιτικό οργανισμό της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ακριβώς σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια απέτιε φόρο Τιμής στους 3 Ήρωες αξιωματικούς που έπεσαν στο ιερό υπέρ Πατρίδος καθήκον, εκείνη την τραγική νύχτα του 1996 στις βραχονησίδες των Ιμίων.

Ήταν η νύχτα εκείνη λοιπόν της 28ης του Γενάρη του 2012, τότε που έλαβε μέρος μια από τις πολλές μεγαλειώδεις πορείες της επετείου αυτής. Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες, μαχόμενοι Εθνικιστές-Χρυσαυγίτες κι Χρυσαυγίτισσες, με την ελληνική σημαία και τα λάβαρα της Ιδέας μας ψηλά, έστελναν μήνυμα σαφές στο προδοτικό πολιτικό σύστημα, ένα μήνυμα γιγάντωσης του Εθνικιστικού Κινήματος. Μια προειδοποίηση για αυτό που έμελλε να έρθει…

Ήταν η νύχτα εκείνη (μία από τις αμέτρητες στην κινηματική μας ιστορία), όταν οι προαιώνιοι εχθροί μας αντιλαμβάνονταν πως δεν υπάρχουν στην πατρίδα μας μονάχα οι τουρκοπροσκυνημένοι εξουσιαστές και τα πολιτικά τους αθύρματα. Ο λαμπρός μύθος που περιβάλλει την συγκεκριμένη εκδήλωση, την καθιερωμένη από το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα, αλλά και η ζωτική ανάγκη των νέων στο σώμα και στη ψυχή Αγωνιστών της Χρυσής Αυγής να υπερασπιστούν τα δίκαιά μας επί τω έργω, συντελούν διαχρονικά ώστε να τιμάται καταλλήλως η θυσία των λεβεντών του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκαν στις 31 Ιανουαρίου του 1996. Όταν η Αθήνα ξαναγινόταν ελληνική, και λυτρωνόταν από την αφροασιατική κατοχή έστω και για ένα βράδυ…

Δέκα ντουζίνες λόγους δύναται να απαριθμήσει κανείς για να ερμηνεύσει τα αίτια του ανηλεούς πολέμου που δέχτηκε και δέχεται η Χρυσή Αυγή από το ξενόδουλο κατεστημένο των μιζών και της κλεπτοκρατίας. Αναντίρρητα όμως ένας λόγος είναι και εκδηλώσεις σαν και εκείνη. Δεν αντέχονται από τους ανθέλληνες τα πλάνα των αλύγιστων Εθνικιστών, που αντιστέκονται στα σχέδιά τους και διατρανώνουν την ελληνικότητα του Αιγαίου. Θέλουν να σβήσουν μανιωδώς από τους άρρωστους εγκεφάλους τους τις “απεχθείς” -για εκείνους- μνήμες των εποχών που η σιδηρά Νεολαία του Εθνικιστικού Κινήματος και οι φάλαγγες της Χρυσής Αυγής κέρδιζαν συνεχώς έδαφος στην νεολαία, στην κοινωνία, στον εργαζόμενο και εθνικά σκεπτόμενο λαό.

Η τραπεζοκρατία τους, τα γεμάτα δυσωδία κόμματά τους, ο πολιτιστικός μαρξισμός-οχετός που επιβάλλουν και οι αλλόφυλοι βάρβαροι λαθρομετανάστες που εγκαθιστούν στην πρωτεύουσά μας συνθέτουν ένα αποκρουστικό μωσαϊκό που δεν διαθέτει “περιθώρια” για εκδηλώσεις γεμάτες ΕΛΛΑΔΑ, γεμάτες θαρραλέους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ υπερασπιστές υψηλών Ιδανικών.

Ορκισμένοι πολέμιοι της παρακμής, 9 χρόνια μετά, οι Χρυσαυγίτες κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στους ΗΡΩΕΣ Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό. Δεν λησμονούμε την προδοσία που διέπραξε η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της οποίας προδοσίας κορωνίδα ήταν το αισχρό “ευχαριστώ τους Αμερικανούς” του Σημίτη από το βήμα της βουλής, για την “αποκλιμάκωση” της “έντασης” στο Αιγαίο.

Παράλληλα, συνεχίζουμε τον πολυμέτωπο αγώνα εναντίον όλων και απαιτούμε την άμεση αποφυλάκιση των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ της Χρυσής Αυγής και του παράνομα φυλακισμένου Αρχηγού της Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.

Το Αιγαίο είναι ΜΟΝΟ ελληνικό και η Πίστη μας πιο δυνατή και απ’την Φωτιά!

 

Exit mobile version