Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Με την πάροδο του χρόνου ορισμένα ιστορικά γεγονότα που σημαδέψαν τη μοίρα του Έθνους, είναι δυνατόν να ιδωθούν, να εξεταστούν με περισσότερη διαύγεια! Γνωρίζουμε άλλωστε τι έγινε και τι θα γινόταν σε διάφορες περιστάσεις – πράγμα που μπορεί να αποβεί πολύτιμο για το παρόν και το μέλλον.

Αυτή τη στιγμή χωρίς πραγματικό πόλεμο το Ελληνικό Έθνος είναι στα πρόθυρα της εξαφάνισης της αλλοτριώσεως, της υποδουλώσεως. Επιπλέον οι ΕΜΦΑΝΕΙΣ κατακτητές θα είναι ένα απίστευτο μείγμα από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, από όλο τον πλανήτη, οι οποίοι μισούνται μεταξύ τους πάρα τη κοινή τους θρησκεία και το μονό κοινό τους είναι το μίσος εναντίον του Ελληνικού Έθνους και της Ορθόδοξης Χριστιανικής Θρησκείας. Θα είναι υποχείριο του αληθινού κατακτητού – του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ(έτσι νομίζουν οι Σιωνιστές)!!

Ένα από τα γεγονότα που έρχονται στη σκέψη αυτή τη στιγμή του θανάσιμου κινδύνου της Ελλάδας αποτέλεσμα της βλακείας και προδοσίας ανάξιων «κυβερνητων», εδώ και δεκαετίες είναι ο θάνατος του ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΕΤΑΞΑ! (Δολοφονία; Τραγικά ιατρικά λάθη;)

Ας γυρίσουμε πίσω στην ιστορία και ας θυμηθούμε!!

  1. Το Στρατιωτικο-πολιτικό σκηνικό

Ιανουάριος 1941

Μέσα στο κρύο, υπό τραγικές συνθήκες στερήσεων και κακουχιών, τις οποίες περιγράφει απόλυτα ο Οδυσσέας Ελύτης στην «ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ» (ήταν εκεί και πολεμούσε) ο Ελληνικός Στρατός προελαύνει σαρώνει τους εισβολείς Ιταλούς και  «πετάει» από τη μια νίκη στην άλλη!

Η Γερμανική διπλωματία βλέποντας τη καταστροφή των Ιταλών και την επικείμενη ανάγκη επεμβάσεως της Γερμανίας κάνει μια πρόταση στο Μεταξά.

Α) Ο πόλεμος Ελλάδας Ιταλίας θα τελειώσει.

Β) Η Ελλάδα προσαρτά τα απελευθερωμένα εδάφη της Βορείου Ηπείρου και παραμένει εκτός πολέμου – ουδέτερη!

Ο Μεταξάς σκοπίμως καθυστερεί την απάντηση επειδή ο Στρατός προελαύνει και απελευθερώνει και άλλα εδάφη.

Μη ξεχνάμε η Ελλάδα με την Ιταλία πολεμούσε και θα σταματούσε σαν νικητής!

Σε ελάχιστο διάστημα θα γινόταν πανίσχυρη, εκμεταλλευόμενη την ουδετερότητα.

Ο Μεταξάς δεν ήθελε επ’ ουδενί την εμπλοκή των Γερμανών! ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ, λόγω αλλαγής των σχεδίων τους και της ανάγκης να αποσύρουν πολύ μεγάλες δυνάμεις από το κεντρικό άξονα της σχεδιαζόμενης επιθέσεως στη Ρωσσία, συν τη καθυστέρηση της επίθεσης.

  1. Οι Άγγλοι

Για αυτούς η λήξις του Ελληνο-Ιταλικού πολέμου θα ήταν περίπου καταστροφική… Ήθελαν την εμπλοκή της Γερμανίας για να διευρύνουν το μέτωπο και να ελαττώσουν τη πίεση στους ίδιους. Αδιαφορούσαν φυσικά για την βέβαιη κατοχή της Ελλάδας και τις τραγικές συνέπειες της.

Σε συνέντευξή του το 2016 ο στρατηγός Γεώργιος Ανυφαντής είχε απεριφράστως ειπή ότι τον Μουσολίνι τον εξώθησε ο Τσώρτσιλ να επιτεθεί στην Ελλάδα, ως όργανο των Σιωνιστών.

Προσφέρουν ανεπαρκέστατη «βοήθεια» στον Μεταξά προκειμένου να αποτρέψουν την περίπτωση ουδετερότητας! Στις 18 Ιανουαρίου 1941 ο Μεταξάς την απορρίπτει!!!

  1. ΤΟ ΔΡΑΜΑ! (Δολοφονία; Σειρά τραγικών λαθών ή και τα δυο;)

Στις 7 Ιανουαρίου 1941 ο Μεταξάς παθαίνει μια ζάλη την ήμερα της γιορτής του. Απεδόθη σε υπερκόπωση και μάλλον έτσι ήταν! 

Στις 19 Ιανουαρίου 1941 έχει τα πρώτα συμπτώματα αμυγδαλίτιδος – εξελίσσεται σε περιαμυγδαλικόν απόστημα- διανοίγεται- εμφανίζεται πρόσκαιρος βελτίωση μεταφέρεται στο σπίτι του στη Κηφισιά – εμφανίζονται βαρείαι επιπλοκαί – του γίνονται μεταγγίσεις αίματος – εξετάζεται από ΑΓΓΛΟ ΑΡΧΙΑΤΡΟ, ο οποίος είναι μαζί του στη Κηφισιά οπού και πεθαίνει στις 6 το πρωί στις 29 Ιανουαρίου 1941!

Με τη συναίνεση του, ο Αυστριακός Δρ.  Eppinger, γνωστότατο όνομα της Ιατρικής, είχε ξεκινήσει για να τον εξετάσει – φτάνει μέχρι το Βελιγράδι- του είπαν, στις 28 το πρωί, ότι είναι ετοιμοθάνατος, (ΠΟΙΟΣ; ΠΩΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ;) Ο Eppinger ουδέποτε τον εξέτασε – δεν έγινε νεκροτομή!

Με βάση ορισμένα ευρήματα που του ΑΝΕΦΕΡΑΝ, Ο Eppinger ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΕΙ- παραλληλίζει την περίπτωση, με το θάνατο του Βασιλέως Βορι της Βουλγαρίας!

Κάνει λόγο για βραδείας δράσεως δηλητήριο φιδιού! Ποιου φιδιού;

Ουδέποτε κατονομάσθη το … φίδι!!

  1. Τα «Τρελλά» και τα παράξενα

Τα ονόματα των θεραπόντων ιατρών είναι από τα σπουδαιότερα της εποχής και η αξία τους διαχρονική. 

Μπορώ να έχω γνώμη για Βλαδίμηρο ΜΠΕΝΣΗ, Μαθιο ΜΑΚΚΑ, Ιωάννη ΧΡΥΣΙΚΟ.

ΑΛΛΑ !

Ο Μεταξάς, σαν Πρωθυπουργός χώρας εν πολέμω, έπρεπε να είναι συνεχώς σε ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, με άμεση πρόσβαση σε Χειρουργείο υπό την επίβλεψη ΟΛΩΝ των υπογραφόντων ιατρών και υπό την ΦΥΛΑΞΗ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ των ανάλογων υπηρεσιών ασφάλειας του ΣΤΡΑΤΟΥ!!

Πως αφέθη, κυριολεκτικά, στο έλεος, ΕΝΟΣ, (!) ΑΓΓΛΟΥ ιατρού του οποίου η χώρα είχε άμεσο συμφέρον να «βγει από τη μέση» ο Μεταξάς;

Από ιατρικής πλευράς, αν ένας φοιτητής ή ειδικευόμενος ιατρός, ειπή σε εξετάσεις, ότι, με την σωρείαν των επιπλοκών, (από γαστρορραγία μέχρι νεφρική ανεπάρκεια), έκτος της βασικής νόσου, του περιαμυγδαλικού αποστήματος, που μπορεί από μόνη της να είναι θανατηφόρος, ένας ασθενής μπορεί να είναι εκτός Νοσοκομείου θα ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ!!!

Τι συνέβη ακριβώς; Μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν!

Το 1963, ο Ιωάννης ΧΡΥΣΙΚΟΣ Καθηγητής ΩΡΛ τότε, ερωτήθηκε από φοιτητή στο Αμφιθέατρο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου! 

ΔΕΝ ΑΠΗΝΤΗΣΕ!!

Την 28 Οκτωβρίου 1957, ήμερα Δευτέρα, παρευρισκόμουν σε εορτασμό Συλλόγου Φιλελλήνων στο Πανεπιστήμιο Montpellier Γαλλίας. Ο Καθηγητής (Ιατρικής) Perre P….*, διατύπωσε μια γνώμη περί του θανάτου του Μεταξά.

Στις 28 Οκτωβρίου 1958, στον Πειραιά σε ιδιωτική κατοικία, όπου περίμενα να αναχωρήσω για Μασσαλία, ο γνωστότατος Στρατιωτικός Ιατρός, Καθηγητής Ιατρικής και Οδοντιατρικής, και πολυβραβευμένος ποιητής Στ. Σ…* επανέλαβε ακριβώς την ΙΔΙΑ ΕΚΔΟΧΗ! Οι δυο τους δεν γνωριζόντουσαν!

Η εκδοχή: Ο Άγγλος Αρχίατρος του χορήγησε με ένεση, απολύτως αποδέκτη δόση βαρβιτουρικού!

Προεκλήθει φυσικά ύπνος (!), κατά τη διάρκεια του οποίου συνέβη απόφραξις αεροφόρων οδών, σαν συνεπεία του αποστήματος, που ήταν πάλι εν εξελίξει!… Σημειωτέων ότι το επόμενο πρωί θα μεταφερόταν πάλι στον Ευαγγελισμό. 

Εάν δεν ήταν υπό την επήρεια βαρβιτουρικών, ή άλλου υπνωτικού, θα είχε γίνει αντιληπτή η απόφραξις και μια τραχειοτομή θα τον έσωζε!!!

(Αν ήταν εφικτή στη Κηφισιά και αν του την έκανε ο Άγγλος!)

Σκόπιμη ενέργεια; Βλακώδες λάθος;

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Ο λαός είπε: «ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ»!!!

Ο Κ. Μανιαδάκης που ήταν σε θέση να γνωρίζει είπε : «Αν τον είχαμε τρίτη θέση σε Κρατικό Νοσοκομείο θα ζούσε!!»

Ήξερε πολλά- εξορίστηκε- γύρισε το 1949!

  1. ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!

Ο Κορυζής που διαδέχτηκε τον Μεταξά δέχτηκε τη «βοήθεια» των Άγγλων! Η πολυπόθητη από αυτούς εμπλοκή της Γερμανίας έγινε! Ο Κορυζής μετά 90 ημέρες… αυτοκτόνησε; Δολοφονήθηκε; Δεν έχει διευκρινιστεί!!!

Η κατοχή και ο Συμμοριτοπόλεμος άφησαν την Ελλάδα σε τραγική κατάσταση..

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ!

  1. ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Γιατί αυτή η αναδρομή στο παρελθόν; 

Είναι η ευκαιρία να θυμηθούμε πως, η απώλεια ενός φωτισμένου ηγέτη τη λάθος στιγμή μπορεί να επηρεάσει τη τύχη ενός έθνους!!!

Πρόσφατο παράδειγμα η απώλεια του Χριστόδουλου! Πόσο εύθραυστες μπορεί να είναι οι γεωπολιτικές ισορροπίες..

Οι οποιοιδήποτε «φίλοι και σύμμαχοι» υπολογίζουν το συμφέρον τους οι δε πολιτικάντηδες πάντα ήταν διεφθαρμένοι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων!

Το Έθνος είναι αυτή τη στιγμή απέναντι στο χειρότερο κίνδυνο αφανισμού στις χιλιετίες της ύπαρξής του!

Η επίθεση των Περσών, η κατοχή από τους Ρωμαίους, ακόμη και η πτώση της Κωνσταντινούπολης, ΔΕΝ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ…

Τώρα, ο διεθνής Σιωνισμός εφαρμόζει την αρχή του Κίσσινγκερ, ο οποίος πολλά είναι, όχι βλάκας όμως!Καθώς και το σχέδιο  Kallergi!

Μας καταργεί τη συνοχή, την ιστορία, τη θρησκεία, τα ήθη και έθιμα, το συμπαγές του Έθνους!

Έχει αποβλακώσει τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού!

Τα περίφημα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, εφαρμόζονται κατά γράμμα!

 Οι προδότες, όχι μόνο είναι «εντός των τειχών», αλλά ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ και ο λαός αποχαυνωμένος αποδέχεται τα πάντα.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε  οι μόνοι προσηλωμένοι στην Εθνική Ιδέα. Οι μόνοι που δεν έχουμε παραδοθεί στην ΒΛΑΚΕΙΑ, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΕΡΑΙΗ ΕΘΝΙΚΗ συνείδηση…

Συσπειρωμένοι, γνώστες του πόσο σπουδαίο αγώνα έχουμε εμπρός μας, προχωρούμε ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!!

Κώστας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Exit mobile version