Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρεζίλι των σκυλιών θα γινόταν ο μεγάλος μιζαδόρος, αν δεν τον προστάτευε η “αντιπολίτευση”!

Προ εβδομάδος περίπου, ο «βασιλιάς της μίζας» Κούλης Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη γρήγορη έγκριση του εμβολίου της εταιρείας AstraZeneca – πρόκειται για το γνωστό ως «εμβόλιο της Οξφόρδης»- από την Ε.Ε.

Και ο πιο χαζός Έλληνας, θα έβλεπε τη σκοπιμότητα –της μίζας!- πίσω από την… πρωτοβουλία του Μητσοτάκη! Ωστόσο, η «αντιπολίτευση», αντί να τον στήσει στον τοίχο με το ερώτημα «από πού κι ως που παίρνεις εσύ τέτοια πρωτοβουλία – πόσα σου έχουνε τάξει μίζα;», δεν έβγαλε άχνα!
Τις επόμενες ημέρες, σωρεία δημοσιευμάτων μεγάλων διεθνών ΜΜΕ, ανέφεραν ότι το «εμβόλιο της Οξφόρδης» ΔΕΝ προστατεύει επαρκώς τους άνω των 55 ετών!
Εχθές δε, οι γερμανικές αρχές απηγόρευσαν και επισήμως τη χρήση του συγκεκριμένου εμβολίου σε άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών!
Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της μόνιμης επιτροπής εμβολίων του Ινστιτούτου Robert Koch, της κύριας υπηρεσίας δημόσιας υγείας της Γερμανίας, αναφέρεται ότι «δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα προς το παρόν, για να εξακριβωθεί πόσο αποτελεσματικός είναι ο εμβολιασμός άνω των 65 ετών, γι’ αυτό συστήνουμε να χρησιμοποιείται μόνο για άτομα ηλικίας 18 έως 64 ετών».
Πρόκειται βεβαίως για τον πλήρη εξευτελισμό του Μεγάλου Μιζαδόρου, καθώς μ’ αυτό το ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ εμβόλιο θα μπόλιαζε –ο αδίστακτος!- εκατομμύρια ηλικιωμένους Έλληνες, οδηγώντας πολλούς απ’ αυτούς στον ΤΑΦΟ, για να πάρει τη μίζα που του έχει τάξει η εταιρεία!!!
Κι αντί η «αντιπολίτευση» (από τον Τσίπρα μέχρι τον απατεώνα Βελόπουλο) να τον κάνει «φύλλο και φτερό», σφυρίζει αδιάφορα! Γιατί άραγε; Μήπως γιατί ΟΛΑ τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» έχουνε πάρει μίζες από τις φαρμακευτικές – και βέβαια κι από την AstraZeneca- και αν τολμήσουν να βγάλουν άχνα θα αποκαλυφθούν και θα κατεξευτελιστούν; Και της μόνης πολιτικής δύναμης που δεν πήρε μίζα από κανέναν κερατά, ντόπιο και ξένο, ο Αρχηγός και τα στελέχη βρίσκονται για τιμωρία στα κάτεργα του Δομοκού;

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

 

Exit mobile version