Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος:  Καμιά απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του προέδρου των Σκοπίων από τους “μακεδονομάχους” της Νέας Δημοκρατίας .

Ο πρόεδρος των Σκοπίων Πενταρόφσκι σε δημόσια δήλωσή του μίλησε για “μακεδόνες” και “μακεδονική μειονότητα” στην Ελλάδα, της οποίας τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται και θα γίνουν προσφυγές σε διεθνή δικαστήρια. Στην δήλωση αυτή του Πενταρόφσκι δεν απάντησαν οι “μακεδονομάχοι” της Νέας Δημοκρατίας και οι “πατριώτες” που τους ψήφισαν για να σταματήσουν την προδοσία, όπως αποκαλούσαν την συμφωνία των Πρεσπών.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα και αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από την παθητική της στάση απέναντι στις προκλήσεις των σκοπιανών, αλλά και από το γεγονός ότι διπλωματικά προσπαθεί να παρέμβει στην Βουλγαρία, η οποία έχει ευθέως απειλήσει ότι θα ασκήσει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. γιατί δεν αναγνωρίζει “μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει την αντεθνική στάση της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας η οποία όχι μόνο δεν κατήργησε όπως έλεγαν οι πατριδοκάπηλοι πολιτευτές της και κομματάρχες της την συμφωνία των Πρεσπών, που κατήγγελλαν σαν προδοτική, αλλά και την στηρίζει με κάθε τρόπο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταγγέλλει την αντεθνική πολιτική της κυβερνήσεως Μητσοτάκη και δηλώνει το πολιτικό της παρόν ενάντια στην πολιτική εθνικής μειοδοσίας του πολιτικού κατεστημένου. Η γραμμή μας παραμένει σταθερή κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας. Κι αν ποτέ υπάρχει αληθινή ΕΛΛΑΔΑ τότε η συμφωνία αυτή θα πεταχτεί στο κάλαθο των απορριμμάτων της ιστορίας.

Exit mobile version