Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Γερμανία παραγγέλνει εμβόλια για το… 2022 και ο Καναδάς υπογράφει συμφωνία προμήθειας μασκών για… 10 χρόνια!

Μπορεί εδώ στην ελεεινή Μπανανία Μητσοτακιστάν να χρησιμοποιούν τη μέθοδο του… ακορντεόν (στην πραγματικότητα πρόκειται για το γνωστό «μαρτύριο της σταγόνας»…), όπου υποτίθεται πως βλέπουν τα… επιδημιολογικά δεδομένα και πράττουν αναλόγως (άνοιξε-κλείσε), αλλά στις σοβαρές χώρες τα εκεί ανδρείκελα των παγκόσμιων τυράννων ετοιμάζονται για τα επόμενα χρόνια της δήθεν «πανδημίας»! Διότι, θα κρατήσει πολλά χρόνια αυτή η «κολώνια»!

Χθες, σας ενημερώσαμε για τις δηλώσεις του προέδρου της φαρμακευτικής εταιρείας και παραγωγού ενός από τα τρία δυτικά μπόλια που κυκλοφορούν, Moderna, ότι «Δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα με τη νόσο Covid. Η μάχη που δίνει η διεθνής κοινότητα κατά του κορωνοϊού θα μπορούσε να διαρκέσει για χρόνια, αφού ο ιός συνεχώς θα μεταλλάσσεται».

Σήμερα, σας ενημερώνουμε ότι το υπουργείο Υγείας της Γερμανίας παραγγέλνει εμβόλια για το… 2022, «κατά των πιθανών μεταλλάξεων της COVID-19», όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν.

Επίσης, στον Καναδά, η κυβέρνηση υπέγραψε… 10ετές συμβόλαιο με την εταιρεία που κατασκευάζει τα σύμβολα της υποταγής στην Νέα Τάξη Πραγμάτων – δηλαδή τις μάσκες!

Τέλος, σας μεταφέρουμε και τις πιο «φρέσκιες» ειδήσεις, για «συναγερμό» στην Θεσσαλονίκη για την «νοτιοαφρικανική μετάλλαξη», για την οποία οι «ειδικοί» αποφαίνονται ότι τα εμβόλια είναι… «λιγότερο αποδοτικά» και τη δήλωση του «ειδικού» Τριανταφυλλίδη, πως «θα χρειαστούν νέα εμβόλια για το βραζιλιάνικο στέλεχος»!!!

Είναι φανερό που το πάνε οι παγκόσμιοι τύραννοι με τον ιό και τις μεταλλάξεις του, κι αν θέλουμε να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, ένας τρόπος υπάρχει: να αντισταθούμε!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Exit mobile version