Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής: Η Χρυσή Αυγή και οι “κληρονόμοι”

Το βράδυ της 7ης Ιουλίου του 2019 χάρηκαν πολλοί. Και δεν ήταν μόνον οι αριστεροί και οι επαγγελματίες αντιφασίστες και αντιρατσιστές. Δεν ήταν μόνο οι “ρουφιάνοι” της Ν.Δ., που παρίσταναν τους δήθεν δυσαρεστημένους φίλους της Χρυσής Αυγής, που είχαν πρόβλημα με εμένα και με συκοφαντούσαν συστηματικά με τις ευλογίες μυστικών υπηρεσιών και δήθεν “φίλων” και “πιστών” στην ηγεσία μου, που πίστευαν οι ανόητοι ότι η “πτώση” μου δεν θα παρέσυρε και αυτούς. Δεν ήταν μόνο τα κόμματα του Συστήματος (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ), που χάρηκαν για το 2,93% της Χρυσής Αυγής. Ήταν μαζί με αυτούς και εκείνοι που πίστευαν ότι έτσι εύκολα και απλά θα έπαιρναν την θέση της Χρυσής Αυγής. Και δεν αναφέρομαι ΜΟΝΟ σε κόμματα και οργανώσεις πολιτικά ανύπαρκτες αλλά και σε αυτές που εμφανίστηκαν και ΘΑ εμφανιστούν. ΧΑΡΗΚΑΝ ακόμη πιο πολύ με την καταδίκη μας της 7ης Οκτωβρίου 2020. Ίσως και περισσότερο από αυτούς που ζητούσαν έξω από το Εφετείο την εξόντωσή μας. Είμαι σίγουρος ότι εάν μπορούσαν θα ήθελαν να είναι και αυτοί μαζί τους… Πίστεψαν και πιστεύουν όλοι αυτοί ότι το “τέλος” της Χρυσής Αυγής (αυτό θεωρούν ότι σημαίνει το 2,93% του Ιουλίου του 2019) θα είναι γι’ αυτούς (και είναι πολλοί…) η αρχή.

Δεν θα περάσει πολύς καιρός και θα αντιμετωπίσουν την σκληρή πραγματικότητα και όσοι από αυτούς ήταν καλοπροαίρετοι θα αντιληφθούν όχι μόνον ότι έκαναν λάθος, αλλά στην πραγματικότητα παγιδεύτηκαν. Όσο για την Χρυσή Αυγή ας μην ανησυχούν και ας μην αγωνιούν για το μέλλον της. Η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε γιατί της έλλειψαν 3.700 ψήφοι και θα δώσει την μάχη της όποτε πρέπει, με αυτούς που πρέπει. Δεν τελειώνουν οι ΙΔΕΕΣ στις φυλακές, ούτε μπορούν να τις γονατίσουν οι προδοσίες και οι καιροσκόποι.

Χαμένες μάχες είναι μόνο οι μάχες, που δεν δόθηκαν ποτέ και η Χρυσή Αυγή ας γνωρίζουν εχθροί και “φίλοι” και βεβαίως και οι “κληρονόμοι” ότι δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Ψηλά της Σημαίες Συναγωνιστές! 

 

πηγή

Exit mobile version