Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η κόκκινη χούντα της Μεταπολίτευσης και η Χρυσή Αυγή 

Από το 1974 μέχρι σήμερα πλήρης είναι η κυριαρχία της αριστεράς στην Ιδεολογική και πολιτική ζωή της χώρας. Η Χρυσή Αυγή υπήρξε η μόνη πολιτική δύναμη, η οποία είχε την τόλμη να καταγγείλει αυτήν την κατάσταση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα πολιτικά επικρατούν στην Ευρώπη.

Μέσα στην βουλή ενθυμούμαι ότι απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Σώματος Ν. Βούτση τον ρώτησα εάν ενημερώνουν τους μαθητές, οι οποίοι επισκέπτονται το κοινοβούλιο, εάν κατά την διάρκεια της επισκέψεώς τους στην Αίθουσα “Ελευθερίου Βενιζέλου” τους αναφέρουν την σκληρή αντικομμουνιστική νομοθεσία του Βενιζέλου, το περίφημο ιδιώνυμο. Η απάντησή του ήταν μία ηχηρή σιωπή. Και τι θα μπορούσε να μου απαντήσει άλλωστε… Αυτά λέγαμε μέσα στην βουλή για πρώτη φορά μετά το 1974 και γι’ αυτό έπρεπε να πάμε φυλακή.

Είμασταν οι πρώτοι και μοναδικοί, που σταθήκαμε ενάντια στην κόκκινη χούντα που θέλει ακόμη και σήμερα στα 2021 κάθε τι αριστερό να είναι καλό σε αυτήν την χώρα, που έχει καταντήσει το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης όπως είχα πει εμφατικά σε ομιλία μου στην Βουλή.

Η κόκκινη χούντα επιβλήθηκε στην Ελλάδα με τις ευλογίες της τυχοδιωκτικής Νέας Δημοκρατίας, ενός συνονθυλεύματος πολιτικού άνευ Ιδεολογίας με μόνο σκοπό την εξουσία. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάθε φορά, κατά την οποία ένας πρόεδρος της Ν.Δ. επιχειρεί να καταγγείλει σε ομιλία του στην Βουλή την αριστερά αρχίζει με την φράση “Σεβόμαστε και τιμούμε τους αγώνες της αριστεράς”. Και όμως γι’ αυτήν την τυχοδιωκτική παράταξη, που μοναδική της “ιδεολογία” είναι η εξουσία κάποιοι, που δηλώνουν δεξιοί, πατριώτες, εθνικόφρονες, ακόμη και… εθνικιστές(!), μας πούλησαν. Μας πούλησαν γιατί στην πραγματικότητα είναι και θα είναι “ραγιάδες σκυφτοί για το χαράτσι”.

Φυλακές Δομοκού, μάχομαι με το μοναδικό όπλο, που μου έχει απομείνει, την γραφίδα. 

Συναγωνιστές Ψηλά τις Σημαίες, μία μάχη χάσαμε, όχι τον πόλεμο. Γυρίστε την πλάτη σε προδότες και “εθνικόφρονες” και μη ρωτάτε εάν θα νικήσουμε, πολεμήστε, κρατήστε τις γραμμές, πυκνώστε τις Φάλαγγες.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Exit mobile version