Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΖΩΝΤΑΝΟΣ στις Φυλακές Δομοκού 

Ίσως απορούν κάποιοι γιατί ασχολούμαι με θέματα πολιτικής επικαιρότητας, όντας φυλακισμένος σε ένα κελί. Πιστεύουν ότι το πλέον φυσικό θα ήταν να ασχολούμαι με τα θέματα, τα οποία απασχολούν έναν φυλακισμένο. Αυτό θέλουν, αλλά δεν θα τους κάνω την χάρη.

Δεν είμαι φυλακισμένος, είμαι σε περιορισμό ΑΔΙΚΟ από τους πολιτικούς μου αντιπάλους, που άλλωστε το έχουν δηλώσει δημόσια. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης το έχει πει “βάλαμε φυλακή την Χρυσή Αυγή”. Τα ίδια είπε και ο Τσίπρας. Στην πραγματικότητα ΟΛΟΙ μαζί σε αγαστή συμφωνία έπραξαν αυτό το έγκλημα και έστησαν μαζί με τα πουλημένα ΜΜΕ του προτεκτοράτου την σκευωρία, που μας έβαλε στην φυλακή. Όμως, εγώ δεν είμαι στην φυλακή, είμαι ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Και ως Αιχμάλωτος Πολέμου ΑΠΑΙΤΩ από όσους σέβονται τις 21 ώρες του 24ώρου, που είμαι κλειδωμένος, από όσους παραμένουν Πιστοί στην Χρυσή Αυγή, από όλους τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριές μου, να σεβαστούν την στάση μου και να καταλάβουν ότι συνεχίζω να μάχομαι για την Ιδέα και την Σημαία, χωρίς τον οποιοδήποτε συμβιβασμό, χωρίς να έχω κάνει πίσω ούτε χιλιοστό. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχω σκοπό να “σπαταληθώ”, που σημαίνει ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ όποιον και όποιους μας πολέμησαν και μέσα σε αυτούς είναι και οι “ουδέτεροι” δήθεν “πατριώτες”. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ! Υπήρχαν και υπάρχουν ΜΟΝΟΝ εχθροί και Συναγωνιστές. Από τον καιρό ακόμη του Σόλωνος όποιοι σε μία διαμάχη στην Πολιτεία δεν έπαιρναν θέση ήταν ΑΤΙΜΟΙ! Δεν πρόκειται, λοιπόν, να δώσω ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ σε κανέναν από όσους όταν ολόκληρο το Σύστημα ήταν Εναντίον Μας, αυτοί είτε σιωπούσαν είτε μας (με) κατηγορούσαν, λειτουργώντας ως συνοδοιπόροι του Συστήματος και του πολιτικού κατεστημένου.

Πιστεύουν ότι είμαι αδύναμος γιατί είμαι στην φυλακή. Είμαι τόσο ΔΥΝΑΤΟΣ, όσο χρειάζεται για να γυρίσω την πλάτη σε αυτούς που πολέμησαν την Χρυσή Αυγή την ώρα την δύσκολη της μάχης.

ΚΑΜΙΑ ΣΙΩΠΗ, λοιπόν, εκ μέρους μου, αλλά η όποια φωνή μου ας το γνωρίζουν δεν θα είναι αποτέλεσμα καμιάς συναλλαγής και προπαντός με αυτούς, που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ με πράξεις και γεγονότα, κτύπησαν την Χρυσή Αυγή από το 2012 μέχρι και το 2020. Μία ΝΕΑ ΑΡΧΗ δεν γίνεται ποτέ με υλικά κατεδαφίσεως, με χθεσινούς προδότες, που βέβαιο είναι ότι θα είναι και αυριανοί προδότες.

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ! Μέσα από τα κελιά των φυλακών θα ανατείλει ένα Κίνημα Νέο, πιο Δυνατό, Τίμιο, Καθαρό! “Όσοι Ζωντανοί” Παρόντες! Όλα τα άλλα εκ του πονηρού… 

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος 

Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου

Χρυσή Αυγή 

Exit mobile version