Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Προπαγάνδα και Αλήθεια: Η τραγική αποτυχία του καθεστώτος Μητσοτάκη

Παρακολουθώντας κάποιος τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών και τα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων σχηματίζει την εντύπωση, εάν όχι την βεβαιότητα, ότι όλα πάνε καλά σε αυτήν την χώρα! Φυσικά αυτό δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα. Μία πραγματικότητα εντελώς διαφορετική από αυτήν την οποία παρουσιάζουν οι μηχανισμοί προπαγάνδας του καθεστώτος. Ναι! ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και ΚΑΘΕΣΤΩΣ! Γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατόν να περιγραφεί η βάναυση διαστρέβλωση της αλήθειας από τα ΜΜΕ (ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ) και η άσκηση της εξουσίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην οποία είναι φανερό ότι δεν υπάρχει μόνον η Νέα Δημοκρατία, αλλά και το βαθύ ΠΑΣΟΚ με τα ορφανά του Σημίτη, αλλά και πολλοί πεφωτισμένοι αριστεροί μέχρι και επίλεκτα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, στο όνομα της “διαφορετικότητας”, η οποία αποτελεί τον “χρυσό μόσχο” της εποχής της παγκοσμιοποίησης. Της παγκοσμιοποίησης για χάρη της οποίας ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα-πειραματόζωο ολόκληρου του πλανήτη!

Ανελέητη μάχη εντυπώσεων σε όλα τα επίπεδα. Στα ελληνοτουρκικά ο τσαμπουκάς του Oruc Reis πέρασε χωρίς αντίδραση από το ξενόδουλο κράτος των Αθηνών, που σύρεται σε κατ’ ευθείαν διαπραγματεύσεις με την Τουρκία με τις ευλογίες ΗΠΑ και Ευρώπης, αυτής της Ευρώπης των τοκογλύφων και των υποκριτών. Νέα “φωτοβολίδα” στην προπαγάνδα του καθεστώτος ο Μπάιντεν, που δήθεν θα τιμωρήσει την Τουρκία. Τίποτε δεν θα γίνει δυστυχώς και ούτε υπάρχει στοιχείο σοβαρό για μία τέτοια εξέλιξη. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, όμως, δεν πτοείται. Συνεχίζει να ταΐζει κουτόχορτο τον λαό, που δεν είναι άμοιρος ευθυνών. 

Ζήτημα Σκοπίων, Αιγαίο, Οικονομία, Ανεργία, δημόσιο χρέος, οι περίφημες επενδύσεις, που δεν έγιναν ποτέ, η “κάθαρση” (υπόθεση Novartis και πολλές άλλες) που δεν ήλθε ποτέ, το “νοικοκύρεμα” του δημοσίου τομέα, όλα αυτά τα μεγάλα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας, που έλεγε προεκλογικά, αποδείχθηκαν όχι μόνο κούφια λόγια, αλλά και στοιχεία αδιάψευστα μίας καλοστημένης απάτης, στην οποία δεν μπόρεσαν να αντέξουν όσοι καλοπροαίρετοι είχαν τα τελευταία 10 χρόνια στηρίξει την Χρυσή Αυγή. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς, που από συμφέρον ταπεινό έναντι υποσχέσεων για διορισμούς και “βόλεμα” ψήφισαν τον Μητσοτάκη και όχι την Χρυσή Αυγή για να “σώσουν” την Ελλάδα. Αναφέρομαι σε αυτούς που εξαπατήθηκαν γιατί δεν άντεξαν και δεν άντεξαν σε αντίθεση με το 2,93% των Υπερήφανων Ελλήνων και Ελληνίδων, γιατί δεν είχαν δύο πράγματα: ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Γιατί αυτό είναι η Χρυσή Αυγή, αυτό είναι η ΨΥΧΗ του Κινήματός μας.

Σήμερα, μετά τον εθνικό κατήφορο του καθεστώτος Μητσοτάκη, αλήθεια έχουν μετανοιώσει όσοι με χίλιους τρόπους πρόδωσαν την Χρυσή Αυγή; Ο χρόνος θα δείξει. ΕΜΕΙΣ, πάντως, δυστυχώς, για την Πατρίδα μας, δικαιωθήκαμε. Ναι, δικαιωνόμαστε ακόμη και μέσα στα κελιά των Γκουλάγκ της “δημοκρατίας” και αυτοί που πρέπει να ντρέπονται είναι όσοι δεν μας πίστεψαν από συμφέρον ταπεινό ή φθόνο και μισαλλοδοξία.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version