Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είναι όλοι στο κόλπο και παίζουν με τις ζωές μας για την μίζα!

Κομισιόν – πιθανότατα κατόπιν της… πρωτοβουλίας υπέρ της γρήγορης έγκρισής του από τον εγχώριο Μεγάλο Μιζαδόρο!
Όμως, μια σειρά από ευρωπαϊκά κράτη ανακοινώνουν πως δε θα το χρησιμοποιήσουν σε ηλικιωμένους, καθώς έχουν βάσιμους λόγους να πιστεύουν ότι πρόκειται για… εμβόλιο-μαϊμού!

Την πρώτη αποκάλυψη περί της αχρηστίας του συγκεκριμένου «εμβολίου» έκαναν οι μεγάλες καθεστωτικές εφημερίδες της Γερμανίας, Bild και Handelsblatt, οι οποίες επικαλούμενες Βρετανούς επιστήμονες και γερμανικές κυβερνητικές πηγές, έγραψαν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της AstraZeneca στις ηλικίες άνω των 65 ετών είναι μόλις… 8%!
Ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση από το γερμανικό κράτος, ότι αυτό το πράμα δε θα χορηγηθεί σε άτομα άνω των 64 ετών, χθες η Γαλλία και η Σουηδία ανακοίνωσαν μία από τα ίδια, η Πολωνία κατέβασε το όριο λήψης του εμβολίου στα 60 έτη, ενώ η Ιταλία κατέβασε κι άλλο το όριο, στα 55 έτη!
Κι ενώ συμβαίνουν αυτά σε σοβαρά ευρωπαϊκά κράτη, η κυβέρνηση (χούντα) Μητσοτάκη σφυρίζει κλέφτικα, τα ελληνόφωνα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα περνάνε τις σχετικές ειδήσεις στα πολύ ψιλά και η
πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου αρκέστηκε να δηλώσει πως «ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) ενέκρινε το εμβόλιο ως ασφαλές και ανοσογόνο για χορήγηση σε άτομα από 18 ετών και άνω».
Όπως καταλαβαίνετε, εδώ κάποιοι (ο Μητσοτάκης και η συμμορία του…) παίζουν με τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων, ειδικά μάλιστα της «ευπαθούς ομάδας» των ηλικιωμένων! Προφανώς, για να μη χάσουν την τεράστια ΜΙΖΑ που πήραν από την εταιρεία! Τα δε «αντιπολιτευόμενα» κόμματα του «συνταγματικού τόξου», βγάζουν το ΣΚΑΣΜΟ για το φοβερό αυτό ΣΚΑΝΔΑΛΟ των ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ. Προφανώς, διότι ΟΛΟΙ έχουνε πάρει το μερίδιο από τη μίζα που τους αναλογεί!
Και οι μόνοι που δεν πήραν μίζα και θα αποκάλυπταν αυτή τη ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ, έμειναν εκτός βουλής με κανονικό χειρουργείο, διασπάστηκαν και οδηγήθηκαν σιδηροδέσμιοι στα κάτεργα του Δομοκού! Υπάρχει μήπως κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

 

Exit mobile version