Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Αλβανοί ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα!

Στην γύρα για να ζητιανέψουν… “επενδύσεις” βγήκανε πάλι οι “άριστοι” της “πατριωτικής” ΝΔ. Πρόσκληση στην επιχειρηματική κοινότητα από την… Αλβανία, αλλά και γενικά από τα Βαλκάνια, απηύθυνε ο υπουργός “ανάπτυξης” ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε εκδήλωση του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών, ώστε να έρθουν να επενδύσουν στη χώρα μας!

Δήλωσε επίσης ότι “η επιχειρηματικότητα δεν έχει σύνορα”, ο “εθνικόφρων” Γεωργιάδης, που μας τον παρουσιάζουν κάποιοι λακέδες του “χώρου” ως πατριώτη.

Ο Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι οι αλβανοί επιχειρηματίες είναι … ευπρόσδεκτοι στη χώρα μας , ενώ τόνισε πως μπορούν οι δύο χώρες μελλοντικά να αποκτήσουν πιο ισχυρούς οικονομικούς δεσμούς.Η ανεργία έχει εκτοξευθεί στα ύψη, χιλιάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά έχουν καταρρεύσει με την κοινωνική διάλυση να βρίσκεται προ των πυλών, και τον μνημονιακό Άδωνι τον νοιάζει να αυγατίσουν τα κέρδη τους αλβανοί “επενδυτές” εις βάρος των Ελλήνων!

Αυτός είναι ο αντεθνικός καπιταλισμός, του οποίου γραμμή κρούσης στην χώρα μας αποτελούν όλοι αυτοί οι πατριδοκάπηλοι της κυβέρνησης που εξασφαλίζουν μεροκάματα πείνας στον Έλληνα και παχυλά επιδόματα στους αλλοδαπούς και τους λαθρομετανάστες.

πηγή

Exit mobile version