Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

AVE, MAXIME BELLUS KOULI! MORITURI TE SALUTANT!

Α/ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΖΟΡΡΟ (Να μην παραλληλισθή με τη μάσκα των…”ειδικών”)

ΣΚΗΝΗ 1/ (Ήδη συνέβη!)

2021, Έρημος δρόμος σε παραλιακή πόλη της Αττικής.  Από τη μια πλευρά βράχια και θάλασσα. Από την άλλη, πολύ ολίγον κατοικούμενα σπίτια, ούτε γάτα στους δρόμους, σκοτάδι… Ο δυστυχής έγκλειστος είχε κατεβάση την Αυτής Μεγαλειότητα την ΜΑΣΚΑ για να ανασαίνη ελεύθερα… Σε λίγη ώρα θα έπρεπε να κλειστή πάλι μέσα!
Ξαφνικά, από κάποιο σκοτεινό μπαλκόνι, μια ανατριχιαστική φωνή, αρχίζη να τον κατηγορή, ότι ΑΥΤΟΣ, που δεν τηρή τις αποφάσεις των ειδικών(!), ευθύνεται για τους θανάτους από κορονοϊό, και, που θα πάη; Θα τον πιάσουν, πριν απομακρυνθή, γιατί, μόλις τηλεφώνησαν στο “100”!

ΣΚΗΝΗ 2/ φαντασιακή, μήπως  προφητική;

Σε ένα από τα πουλημένα νησιά του Αιγαίου 202… (Συμπληρώστε εσείς το έτος). Η μαμά έχη πάη με τα παιδάκια της να προμηθευτούν τα απολύτως απαραίτητα για την επιβίωση κάθε ελληνόφωνου, δηλαδή, κολόχαρτα και ΜΑΣΚΕΣ!
Εκείνη τη στιγμή έγινε αντιληπτόν ότι οι τούρκοι αποβιβαζόντουσαν για την επίσημη κατάληψη του νησιού. Συγχρόνως οι “πρόσφυγες” είχαν βγή από την ΚΛΕΙΣΤΗ, “δομή” και κατέστρεφαν τα πάντα.
Η μαμά λέη στα παιδάκια της: “φορέστε κανονικά τις μασκούλες… Μέσα τις μυτούλες….τώρα που θα σας βιάσουν και θα σας σφάξουν πρέπει να έχετε αίσθημα ευθύνης, να είστε πολιτικώς ορθοί, να μην μεταδώσετε κορονοιό…” Έτσι είπε ο σωτήρ μας ο ΚΟΥΛΗΣ!

Υποσημείωσις α/ Οι στρατιώτες που είχαν απομείνη έχουν ήδη σκοτωθή, δεν μπόρεσαν να αναπτύξουν κάποιον οπλισμό γιατί στους δρόμους υπήρχαν παντού πρόσφυγες και δεν έπρεπε να κινδυνεύσουν “ανθρώπινες ζωές”. Δεν έρριξαν ούτε μια σφαίρα γιατί κινδύνευαν να δικαστούν από την Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη για φόνο εκ προμελέτης άνευ ελαφρυντικών… Πέθαναν, πολιτικώς ορθώς και…ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΕΣ!

Υποσημείωσις β/ Κάποιος που είχε ειπή κάποτε ότι “πρώτα θα τους κάψουμε …κλπ” βρισκόταν ήδη υπό παρατήρησιν σε τρελλοκομείο και προσπαθούσε να αποδείξη ότι…”έκανε πλάκα”… για να γλυτώση (φυσικά, φορούσε ΜΑΣΚΑ συνεχώς…)

Β/ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΝ ΑΘΛΗΜΑ!

Ένα μεγάλο μέρος αμνοεριφίων, ψήφισε τον Κούλη για να φύγη ο Τσίπρας. Τώρα αν ξαναγίνουν εκλογές όπως τις ξέραμε και όχι με τους κανονισμούς των… λοιμωξιολόγων (που οι ίδιοι είναι πλέον… λοίμωξις), θα ψηφίσουν Τσίπρα για να φύγη ο Κούλης… Στο τέλος το μεγάλο αφεντικό και των δύο θα τους διατάξη να κάνουν συγκυβέρνηση και τα αμνοερίφια θα τους φορτωθούν και τους δύο και θα μείνουν στα “κρύα του λουτρού”!

Θα είμαι σύντομος σε αυτό το μήνυμα! Άλλως τε, έχω καλύψη πολλά σε προηγούμενα μηνύματα και ομιλίες.

Σύμφωνα με δημοσίευση ενημερωτικού ιστοτόπου,(απόλυτα σοβαρού και άσχετου με την Χρυσή Αυγή) παραποίησαν αποτελέσματα της στατιστικής υπηρεσίας που έδειχναν συνολικούς θανάτους το 2020 σε σχέση με το 2019 ουδεμίαν σχέσιν έχοντας με…”πανδημία”.

Συγχρόνως αρχίζουν να συζητούν την υποχρεωτική χρήση δεύτερης μάσκας(!) λόγω… μεταλλάξεων, παρά το ότι και ο πλέον αδιάβαστος φοιτητής γνωρίζη ΟΤΙ Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ!

Μεγάλη “μπίζνα” η μάσκα, πολλά τα κέρδη και άμεσα και εγγυημένα μια…κουλο -υπογραφή χρειάζεται!

Διερωτώμαι: πόση σχέση με την μαχομένη ιατρική έχουν ορισμένοι από τους παριστάνοντες τους ειδικούς;

Πόσα χρόνια, μήπως δεκαετίες, έχουν να ακουμπήσουν άρρωστο και να πρέπει να βάλουν αρχική διάγνωση με κλινική εξέταση;

Έχουν πάη ποτέ σε ημέρα εφημερίας στο ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΤΖΑΝΝΕΙΟΥ Ή ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΠΩ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΗ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ;

Μήπως βγάζουν τα απωθημένα τους στον, αποβλακωμένο από τους τηλεορασάκηδες ελληνόφωνο λαό; (Δεν είναι λάθος, σκοπίμως δεν γράφω ελληνικό).

Μα τι θέλουν οι πολιτικάντηδες;

Την οικονομία την κατέστρεψαν…
Την θρησκεία επίσης…
Την οικογένεια, κι αυτή!
Το ηθικό του λαού; Κι εκείνο…!

Όλοι είναι πρόθυμοι να υπακούσουν σε οτιδήποτε για να μην πεθάνουν π.χ. σε πόλεμο με τον οποίο τους φοβερίζουν συνεχώς(!) ποιοι, οι νέοι που μεγάλωσαν με μια παιδεία που δολοφονεί την ιστορία εδώ και δεκαετίες! Φυσικά! Φτιάξανε μια γενιά φραπεδόβιων και δυστυχώς συχνά και χασισόβιων. Λίγοι γλύτωσαν.
Ένα σωρό γερόντια τρέμουν μήπως αν δεν φορέσουν ΜΑΣΚΑ  μέχρι το μέτωπο θα πεθάνουν  φέτος από κοροιδοιό αντί για του χρόνου (αφού ζήσουν ακόμα λίγο σαν δούλοι) από γεράματα ή ένα σωρό αρρώστειες που μπορεί να έχουν! Ακούνε για συνεχείς παρενέργειες των ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΩΝ εμβολίων και όμως εκστασιάζονται γιατί το είπαν οι τηλεοράσεις!

(Σημείωσις: Από φαρμακολογικής πλευράς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ)… Μην ειπή κανείς βλάκας ότι υποτιμώ και υβρίζω τους ηλικιωμένους, 82 χρόνων είμαι! Και πέρασα όλη τη ζωή μου στην πρώτη γραμμή επέζησα από 7 επιδημίες, όπου βρέθηκα (λεπτομέρειες διαθέσιμες) σε πόσες επιδημίες π.χ. χολέρας έχουν βρεθή εθελοντικώς οι ειδικοί; Μη με σκοτίζη κανείς λοιπόν.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΔΙΖΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΑΛΛΑ…

Γ/ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΦΩΣ!

Τι θα απογίνη λοιπόν η Ελλάδα; Αυτό θα είναι το τέλος της; Να είναι το πειραματόζωο και το πρώτο θύμα των δοκιμών που κάνουν οι παγκοσμιοποιητές; Δηλαδή οι αιώνιοι εχθροί ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ; 

Κανείς δεν έμεινε που να έχει το σθένος να φωνάξη “ΟΧΙ ΑΛΛΟ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!”

ΕΤΣΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΘΑ ΧΑΘΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Η ΦΩΤΟΔΟΤΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ;
ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ;

Με αυτά τα ερωτηματικά θα κλείσω αυτό το κείμενο. 

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΜΕ:
ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΗ Η ΓΗ” ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ!

Κώστας Παπαδημητρίου
Ιατρός

Exit mobile version