Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Ο Λένιν και η κρατική ΕΡΤ

Ποιος θυμάται τον Λένιν εν έτει 2021 στην Ευρώπη; Φυσικά και είναι λογικό να τον θυμούνται τα “ορφανά” του τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη, όσα απομείνανε… Δεν τον θυμούνται, όμως, μόνον αυτοί. Τον θυμήθηκε στην επέτειο του θανάτου του (21 Ιανουαρίου) και η κρατική ΕΡΤ. Ναι η ΕΡΤ της “δεξιάς” Νέας Δημοκρατίας. Το είχα πει μέσα στη Βουλή (να ένας ακόμη λόγος, που έπρεπε να πάω φυλακή) ότι η Ελλάδα μας είναι το τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, καταγγέλλοντας την κυριαρχία της Αριστεράς ιδεολογική και πολιτική στην χώρα από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, μία κυριαρχία με τις ευλογίες πάντοτε της Ν.Δ., μια ευλογία, που συνεχίζεται μέχρι και στον καιρό του Μητσοτάκη, που όταν τελειώνει η θύελλα της covid προπαγάνδας, δεν θα ξέρει που να κρυφτεί με τα ερείπια, που θα έχει αφήσει πίσω του.

Έχουμε και λέμε επί του θέματος: Κρατική ΕΡΤ, Ραδιόφωνο, Δεύτερο Πρόγραμμα, Μεσημέρι της Πέμπτης της 21ης Ιανουαρίου του 2021 ή εάν προτιμάτε “Σωτηρίου” έτους δευτέρου επί Σατραπείας Μητσοτάκη Κυριάκου… Εκπομπή “ημερολόγιο καταστρώματος” αφιερωμένη στην επέτειο θανάτου του Λένιν!  Αναφορά γεμάτη “ρομάντσο” για το τραίνο, που πήγε τον Λένιν στην Ρωσσία και ούτε λέξη ότι αυτό το τραίνο το είχε πληρώσει ο Κάιζερ και η Γερμανία, προκειμένου ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ της πατρίδας του Λένιν να πάει να κάνει επανάσταση και ειρήνη με την Γερμανία και συμφωνία με την οποία παρέδιδε ρωσσικά εδάφη στους εχθρούς της Ρωσσίας. Ούτε λέξη για τις ατέλειωτες χιλιάδες εκτελεσμένων βάρβαρα από τους μπολσεβίκους Ρώσσους, μεταξύ των οποίων δεκάδες χιλιάδες Ιερείς και Μοναχοί.

Όλα αυτά στην κρατική ΕΡΤ, στην ίδια ΕΡΤ, που στην προεκλογική περίοδο του Ιουλίου του 2019 παραβίαζε τον εκλογικό νόμο, καταπατούσε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και απαγόρευε την προβολή των ομιλιών μου και των συνεντεύξεών μου. Στην ΕΡΤ της Νέας Δημοκρατίας των Κνιτών και των ομοφυλόφιλων, που κάποιοι “πατριώτες” την ψήφισαν αντί της Χρυσής Αυγής για να κτυπήσουν την Αριστερά.

Αυτήν την ΕΡΤ του Λένιν και της Ν.Δ., την “πολυπολιτισμική” και την αντιφασιστική ας την χαίρεστε “πατριώτες”… Και όσοι μετανοίωσατε, εάν μετανοιώσατε, είναι πλέον (για εσάς) πολύ αργά. Είστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ και για το κατάντημα της Πατρίδας μας και για την φυλακή μας και εις ό,τι με αφορά δεν το ξεχνώ και ας το ξεχνούν κάποιοι, που ζητιανεύουν ψήφους, κάποιοι που ξεκίνησαν “φασίστες” και μεταλλάχθηκαν σε ερπετά κοινοβουλευτικά.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου
Χρυσή Αυγή 

Exit mobile version