Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΝΑΣ ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 Ψίθυροι και κουτσομπολιά παντού έχουν μεταμορφώσει τη σαπίλα της πληρωμένης δημοσιογραφίας και των μεσημεριανάδικων σε παιδότοπο. Αφορμή οι καταγγελίες για την εμετική συμπεριφορά διαφόρων «τεράτων» της τέχνης, συμπεριφορά που χαρακτηρίζεται από βιαιότητα, σεξουαλική παρενόχληση και φτάνει στα ομαδικά σεξουαλικά όργια και τα πάρτυ ναρκωτικών. Ταιριάζει γάντι η ατάκα της αείμνηστης Σαπφούς Νοταρά «εδώ μέσα γίνονται Σόδομα και Γόμορρα».

Μέσα σε αυτή την άρρωστη μεταφορικά και κυριολεκτικά κατάσταση που ζούμε η πολιτική ορθότητα χτύπησε τελικά τους ίδιους τους οπαδούς της. Μέσα στον παρακμιακό κόσμο της show biz, αλλά και του θεάτρου αποδεικνύεται πως άτομα και πρόσωπα έλεγχαν το χώρο μέσα από εκβιασμούς, εκφοβισμούς, σεξουαλικά όργια, ναρκωτικά. Σε έναν χώρο που εκτινάχτηκε μέσα από τα χρόνια της μάσας και της ιδιωτικής τηλεόρασης, διάφοροι ηθοποιοί μας λένε πως την άνοδο τους την οφείλουν στο ότι υπέκυψαν στις ορέξεις διαφόρων διεστραμμένων ατόμων που ασκούσαν εξουσία λόγω της θέσης τους.

Μα αναρωτιέται κανείς! Γίνονται τέτοια πράγματα στην τέχνη; Και εμείς απαντάμε: έλα μου ντέ! Πέφτουμε από τα σύννεφα!!! Και βέβαια γίνονται και όχι μόνο στην τέχνη, αλλά και στον αθλητισμό και στην πολιτική.

Είναι το αποτέλεσμα μιας σάπιας εποχής παραδομένης στις ηδονές και στον υλισμό που έχει μετατρέψει την τέχνη σε πορνείο, τον αθλητισμό σε ντόπα και την πολιτική σε τσίρκο οδηγώντας στη σαπίλα μια ολόκληρη κοινωνία που έχει να αντιμετωπίσει μια οικονομική κρίση, μια κρίση υγείας ψυχικής και σωματικής, παραδομένη στον βομβαρδισμό των ΜΜΕ και των κοινωνικών δικτύων ενός λαμπερού άρρωστου κόσμου.

Θα ρωτήσει πάλι κάποιος όλοι ίδιοι είναι; Όχι βέβαια γιατί δεν πιστεύουμε στη συλλογική ευθύνη, απλά όσοι προσπαθούν να προχωρήσουν με βάση τις δυνάμεις τους πολλές φορές βρίσκουν τοίχο και πνίγονται μέσα στη χαβούζα.

Για να μην το κουράζουμε: Μας λένε πως η αριστερά έχει κυριαρχήσει στον χώρο της τέχνης και τώρα μας λένε πως κάτι τομάρια που κατηγορούσαν και κατηγορούν τους Εθνικιστές συλλήβδην για χειριστικούς, αμόρφωτους, σεξιστές, τραμπούκους φέρονται οι ίδιοι με τον χειρότερο τρόπο. Όσον αφορά την εν Ελλάδι αστική «δεξιά» οι διάφορες ντουντούκες του ΝΔκράτικου συνονθυλεύματος της τάξης και της ηθικής που έχουν στασίδι στα τηλεοπτικά παράθυρα είναι να’ χαμε να λέγαμε.

Ε λοιπόν τους χαρίζουμε την αριστερή και δεξιά αστική υποκρισία τους, τους αφήνουμε να βγάλουν τα μάτια τους μπας και ξεβρωμίσει και ο χώρος τους (πράγμα αδύνατο γιατί έτσι και αλλιώς αυτά που ακούμε τώρα είναι μια μικρή αλλαγή της ατζέντας που θα ξεχαστεί).

Εμείς ως Εθνικιστές και Χρυσαυγίτες πιστεύουμε σε μια άλλη κοινωνία όπου η τέχνη, ο αθλητισμός και η πολιτική μπορούν να πλάσουν υγιείς ανθρώπους και όχι καρικατούρες βυθισμένες στην παρακμή.

Ο ψιθυριστής

πηγή

Exit mobile version